Prispevek: #29 Objavljeno 15.03.2013 01:09:35 Re: Iphone vs. Galaxy - by P. Shiller
V bistvu so naredl vse, kar so drugi sam razmišljal, da bi blo dobr met.
Zdaj mora pa sam še delat.
Apple pa naj počas nardi kaj druzga, kot telefon. Ker tole nima smisla izpopolnjevat, ker je preveč robe v eni škatli.
Pa AirPlay naj že zrihtajo, ker pri Samsungu dela njihov allshare kot treba.
Res da je pri Applu najpomembnejši ekosistem (working together). Vendar je tale samsungova tehnologija ultimativna za vse, ki se niso pripravljeni zapreti v Applove okvirje.
Prispevek: #32 Objavljeno 15.03.2013 07:21:25 Re: Iphone vs. Galaxy - by P. Shiller
Revolucija ali evolucija?
Samsung Galaxy S4 (I9500)
Samsung Electronics je v New Yorku, točno opolnoči po našem času predstavil četrto generacijo pametnega mobilnega telefona GALAXY S. GALAXY S 4 je zasnovan z namenom, da uporabniku še bolj približa osebe, stvari in dogodke, ki so mu pomembni v življenju.
Prispevek: #34 Objavljeno 15.03.2013 09:43:00 Re: Iphone vs. Galaxy - by P. Shiller
Wow. Ta samsung je res fenomenalen. Komaj čakam da pride v Slovenijo. velik ekran, zelo kvaliteten uporabniški vmesnik, neverjetna kamera in tista nova tehnologija predogleda brez da se dotakneš ekrana je fantastična. Presenetli so me tudi s funkcijo večih zvočnikov ter povezavo z televizijo.
Kar mi pa je najbolj všeč je to:
- da ima režo za spominsko kartico, s pomočjo katere nadgradim telefon na 64 Gb+16 Gb. Pri Applu je razlika med 16 gb in 64 Gb 200 evrov.
- da ima standardni USB kabel, tako da mi ni treba kupovati precenjenih Lightening varijant (Apple pravi da so s tem kablom, ki je manjši prišparali prostot in izumli toplo vodo, vendar gospe in gospodje Nokia je imela tehnologijo malega kabla (mikro usb) že 5 let nazaj
- da je v slovenskem jeziku
- da lahko sam zamenjam baterijo, ki stane 50 evrov. Ne pa da nosim fon na drage servise, da mi zamenjajo za 200+ evrov
Prispevek: #38 Objavljeno 15.03.2013 11:31:38 Re: Iphone vs. Galaxy - by P. Shiller
simaa je napisal/a:
Wow. Ta samsung je res fenomenalen. Komaj čakam da pride v Slovenijo. velik ekran, zelo kvaliteten uporabniški vmesnik, neverjetna kamera in tista nova tehnologija predogleda brez da se dotakneš ekrana je fantastična. Presenetli so me tudi s funkcijo večih zvočnikov ter povezavo z televizijo.
Kar mi pa je najbolj všeč je to:
- da ima režo za spominsko kartico, s pomočjo katere nadgradim telefon na 64 Gb+16 Gb. Pri Applu je razlika med 16 gb in 64 Gb 200 evrov.
- da ima standardni USB kabel, tako da mi ni treba kupovati precenjenih Lightening varijant (Apple pravi da so s tem kablom, ki je manjši prišparali prostot in izumli toplo vodo, vendar gospe in gospodje Nokia je imela tehnologijo malega kabla (mikro usb) že 5 let nazaj
- da je v slovenskem jeziku
- da lahko sam zamenjam baterijo, ki stane 50 evrov. Ne pa da nosim fon na drage servise, da mi zamenjajo za 200+ evrov