Henry and Leo: MADNESS AT THE NORTH POLE | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala:) |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
![]() |
|||||
jas tudi probavam kot nor ![]() upam da res ni pretezko, da kdo napise katero je vzel, da se ne rabi pol probavat za bz. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Se pa še vedno priporočam za kak pameten nasvet kako narediti igrco zanimivejšo ![]() Hvala, pa prosim za čimveč zvezdic. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Evo, je že free app. Ko ga stestiram obvezno napišem review. Rad podpiram SLO razvijalce ![]() _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
![]() |
|||||
Malo sem zafrkno, ko sem pozabo vključit multitouch, tak da je 21 level nekje max ![]() ![]() ![]() Igrico še pilim, delam bonus sobe, tak da ni še čisto nov Angy Birds ![]() ![]() Malo sem študiral, da bi se loto slovenskig igric, z slovenskimi effekti in ostalo, kaj mislite a to pali, je kdo že kaj poskušal al je to čisto out? ![]() Hvala! aja link: http://itunes.apple.com/us/app/alone/id525333202?mt=8 |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |