HXJXEL6AJ7MJ uporabljena - preizkusim na iPhone
| Henry and Leo: MADNESS AT THE NORTH POLE | |||||
HXJXEL6AJ7MJ uporabljena - preizkusim na iPhone
|
|||||
469EL44HNTLX porabljena.
Hvala:) |
|||||
Dajte napisat, če ste porabili kodo... Šit, probavam, pa nobena več ne prime
![]() _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
jas tudi probavam kot nor upam da res ni pretezko, da kdo napise katero je vzel, da se ne rabi pol probavat za bz. |
|||||
Odločil sem se, da bo aplikacija free, dokler ne popilim igerce in dodam vse stvari katere imam v načrtu
Se pa še vedno priporočam za kak pameten nasvet kako narediti igrco zanimivejšo Hvala, pa prosim za čimveč zvezdic. |
|||||
Evo, je že free app. Ko ga stestiram obvezno napišem review. Rad podpiram SLO razvijalce _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Končno po 10 dneh so mi odobrili verzijo 1.1 če hoče kdo sprobat, sem naredo, da lahko pingvina rotiraš, sam streljaš (tisti zeleni monster spodaj je triger).
Malo sem zafrkno, ko sem pozabo vključit multitouch, tak da je 21 level nekje max Igrico še pilim, delam bonus sobe, tak da ni še čisto nov Angy Birds Malo sem študiral, da bi se loto slovenskig igric, z slovenskimi effekti in ostalo, kaj mislite a to pali, je kdo že kaj poskušal al je to čisto out? Hvala! aja link: http://itunes.apple.com/us/app/alone/id525333202?mt=8 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |