Nikjer nisem napisal da je win 2000 bolj stabilen od 7, samo dajem primer kjer mam izkušnje. Možno da je nevem.
Sam sem spraševal bolj zase, home use

Zanesljivost MAC OS računalnikov | |||||
![]() Nikjer nisem napisal da je win 2000 bolj stabilen od 7, samo dajem primer kjer mam izkušnje. Možno da je nevem. Sam sem spraševal bolj zase, home use ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pomoje ti nova inštalacija ne bo rešila problema. Počakat je treba novo verzijo VLCja. Moja izkušnja je, da programi niso vedno kompatibilni z najnovejšim sistemom. Zato jaz uporabljam en sistem manj, kot je trenutno aktualen. Je pa to težko, če dobiš na novem računalniku že predinštairan sistem. VLC je tudi meni nagajala, še hujši polizdelek je pa Opera, ki ma stalno probleme s Flashem. Tukaj težko rečem, da je kriv OSX. Pa še ena stvar, ki redno nagaja ob prehodu na novo verzijo mačke... printer. To je pa očitno področje, kjer vse udeležene boli če dela al ne dela. |
|||||
![]() |
|||||
hmm glede na to da bodo čez 5 let ti strežniki že orenk stari, verjetno ne bodo zdržali diski, prav tako bo odletel kak kos strojne opreme in pri menjavi starih SCSI ali SAS diskov, se kar hitro pokaže, da so diski dražji z delom vred, kot pa migracija na novo strežniško okolje in se skoraj vsi odločijo vzeti novi strežnik ter migracijo. Kot pravim win 2000 client/server sta stara produkta, ki ni več podpore zanjo, po drugi strani je pa stabilna zadeva, ampak stabilni so tudi 2003, 2008, 2008 r2 ter win 7 ter exchange itd... tako da zanesljivosti definitivno ne boš zgubil pri nadgradnji, prav tako, imaš pri novejših sistemih več funkcij ter starezelo izboljšane zato je priporočljivo nadgraditi kaj na 5 let ali več. Sicer pa je odvisno tudi od stroškov, ter kaj kakšno podjetje potrebuje. ![]() Z ponovno inštalacijo ne bo nič bolje, dej gor staro verzijo vlcja ter probaj, če bo kaj bolje. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Po eni strani mi je žal da sem nadgradil na liona, pustiti bi moral na SL, tam sem mi v tistem kratkem obdobju ni zgodilo nič. Mogoče res zamenjati VLC, samo kot pravim ne dela se to pogosto in tudi pri drugih programih npr excel. Slišal sem da ma mac neko orodje repair... pa nevem kaj je bilo mišljeno s tem. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Repair permissions: http://osxdaily.com/2011/11/15/repair-user-permissions-in-mac-os-x-lion/ Jaz tega nisem še nikoli naredil. http://osxdaily.com/2011/11/15/repair-user-permissions-in-mac-os-x-lion/ |
|||||
![]() |
|||||
Pravkar je prisla posodobitev 2.0.1, upam da bo kaj bolje. |
|||||
![]() |
|||||
Macata to bo to ja. Hvala za poslano, se bom lotil malo prebiranja okoli tega. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |