| tomazpog je napisal/a: |
Glej, tipično slovensko je ravno to! Dajmo "okoli ovinka" prodajat neke zadeve v megli, ne plačevat davka, si izmišljat neke pravljice in podobno..
TO je tipično slovensko.. Nikakor si nočemo priznat, da smo samo balkanci v malce lepši obleki |
Meni ni jasno kaj ti zaviraš? Če sem še študent ... in ni šanse da odprem s.p. ali d.o.o. ! Zakaj
1. ni kapitala
2. status !
Ampak za status se mi niti ne gre! Če bi to kar delam prineslo kakšen koli kapital oziroma dobiček ! Prijatelj verjemi bi jaz že zdavnaj imel podjetje.
Nočem in ne mislim nič prodajat okrog ovinka! Pa 1€ za micro sim adapter ni pretirana cena ! Ker tam na onem linku ki si ga prilimal je tudi 80centov in je manj kvaliteten ker moraš zalepiti microsim!
Ko bom pa delal kaj takega kar nosi dobiček pa bom odprl s.p. ali pa d.o.o. še vedno pa čakam nekoga kateremu se zdi ideja pametna in bi me vzel pod okrilje njegovega podjetja ! In investiral vame

ker to je samo 1.del ideje mam še dosti boljšo samo tista pa je dobičkonosna in pripravljam poslovni načrt ter kalkulacije za podjetje. Ampak dokler nebom imel dovolj kapitala da bi tega ustanovil in lahko delal nemoteno ga nebom odprl, ker nima smisla!