Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Storitve uvoz
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 12.03.2012 09:32:33
Re: Storitve uvoz
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Glej, tipično slovensko je ravno to! Dajmo "okoli ovinka" prodajat neke zadeve v megli, ne plačevat davka, si izmišljat neke pravljice in podobno..

TO je tipično slovensko.. Nikakor si nočemo priznat, da smo samo balkanci v malce lepši obleki
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 12.03.2012 18:11:21
tomazpog je napisal/a:
Glej, tipično slovensko je ravno to! Dajmo "okoli ovinka" prodajat neke zadeve v megli, ne plačevat davka, si izmišljat neke pravljice in podobno..

TO je tipično slovensko.. Nikakor si nočemo priznat, da smo samo balkanci v malce lepši obleki

Meni ni jasno kaj ti zaviraš? Če sem še študent ... in ni šanse da odprem s.p. ali d.o.o. ! Zakaj

1. ni kapitala
2. status !

Ampak za status se mi niti ne gre! Če bi to kar delam prineslo kakšen koli kapital oziroma dobiček ! Prijatelj verjemi bi jaz že zdavnaj imel podjetje.

Nočem in ne mislim nič prodajat okrog ovinka! Pa 1€ za micro sim adapter ni pretirana cena ! Ker tam na onem linku ki si ga prilimal je tudi 80centov in je manj kvaliteten ker moraš zalepiti microsim!

Ko bom pa delal kaj takega kar nosi dobiček pa bom odprl s.p. ali pa d.o.o. še vedno pa čakam nekoga kateremu se zdi ideja pametna in bi me vzel pod okrilje njegovega podjetja ! In investiral vame Smile ker to je samo 1.del ideje mam še dosti boljšo samo tista pa je dobičkonosna in pripravljam poslovni načrt ter kalkulacije za podjetje. Ampak dokler nebom imel dovolj kapitala da bi tega ustanovil in lahko delal nemoteno ga nebom odprl, ker nima smisla!

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 13.03.2012 08:33:53
V bistvu moj post niti ni letel direktno nate, ampak na prejšnjega "sogovornika"..

KAr se pa tebe tiče, pa zadevo absolutno podpiram, da ne bo pomote. Pravim samo, da si se popolnoma zgrešeno lotil zadeve. Ampak glede na to, da si še študent, boš že naštudiral, da bo bolje, hehe
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 13.03.2012 09:02:57
Ja upam da bo Smile no če še kdo podpira in ima kakšne ideje kako izboljšati zadevo naj me prosim kontaktira Smile Pohvala gre k iApple, ki mi je svetoval za pozdravni text Smile včeraj pa sem si umislil še povezave recimo na carino ....

lahko pa preverite na strani www.mp-shop.eu in svetujete kaj bi bilo dobro dodati in kaj bi bilo pametno odstraniti ?

Upam da bi me kakšno podjetje podprlo in me vzelo pod okrilje, da bi lahko delal legalno z prodajo ! Ker mam že ene 3-5 produktov v mislih kateri bi se 100% prodajalo kot po maslu in so potrošniški material ampak če kdo misli resno naj me kontaktira na ZS. Smile Hvala za resne ponudbe Smile

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 14.03.2012 12:33:25
Se res nobenemu od podjetnikov ne zdi ideja dobra?

Ker potem po predstavitvi v šoli kar zbrišem stran Very Happy in potem čez dva tedna bom našel neko podobno stran z mojo idejo kaj se dogaja že celi čas Very Happy

Jabuček

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 14.03.2012 13:42:11
Ideja dobra ali ne niti ni vazno.

Ti si jo razvil, razmisljas o njej...kar pogumno v akcijo. Ce kaj ne bo dobro bos sproti ugotovil in popravil - edino tako namrec lahko kaj naredis.
Predvsem ne poslusat tistih ki pravijo da ni mogoce in da to ne bo slo itd. Ti samo naredi. Z delom in pametjo jim bos dokazal nasprotno.

Zaupsj sebi in bos zmagal.

Malo na splosno je to, ampak precej res. Druge pa samo poslusaj in si ustvarjaj svoje mnenje.

Srecno
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani