Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
iPhone 4s - garancija brez računa?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #121   Objavljeno 25.02.2012 00:14:22
Re: iPhone 4s - garancija brez računa?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Glejte pustil se bom presenetit. Kar bo pa bo. Mogoče pa na koncu dobim novega Very Happy Very Happy

Hvala vam za debato in pomoč.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #122   Objavljeno 27.02.2012 10:23:32
Danes so mi na simobilu iz garancijskega popravila spremenili na stvarno napako. Tako, da bom sporočil kaj bo izjavil servis in kaj bom kasneje dobil.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #123   Objavljeno 27.02.2012 10:34:07
Čakaj malo, stvarna napaka gre pa malo drugače:

uveljavljaš jo proti prodajalcu, nikakr in nikoli ne proti servisu. Pri uveljavljanju stvarne napake nima servis nič s tabo. Prodajalec je tisti, ki ti mora v roku 8 dni PISNO odgovoriti, kaj se je odločil: če ti prizna obstoj stvarne napake, ti mora zamenjat blago, če pa ne prizna, te mora ravno tako o tem PISNO obvestiti v roku 8 dni.. Servis te v tem primeru nima kaj obveščati.. Očitno nimajo pojma, kako se tej stvari streže, kar je konec koncev super zate, hehe
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #124   Objavljeno 27.02.2012 10:44:30
Jaz sem jim samo na info mail poslal informativni mail glede stvarne napake in da se seveda najbolj ne strinjam z tem, da bi iz servisa dobil Refurbished telefon.
Pa so me danes poklicali naj povem na katerem simobilu sem pustil telefon, da bodo spremenili iz garancijskega popravila na stvarno napako in urgentno poslali na servis. Mislim, da po moje mora servis vseeno pregledati telefon in sporočiti simobilu ali gre za stvarno napako ali ne. Telefon je pa star 5 dni zato je tudi na simobilu svetovalka rekla da me razume in da bodo to popravili v stvarno napako. Je pa v vsakem primeru bolje zame (vsaj upam da bo).Da ne bom na koncu ostal praznih rok z pokvarjenim telefonom Sad
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #125   Objavljeno 27.02.2012 10:47:32
praznih rok nebos ostal, v najslabsem primeru z refurbi.… oz.novim iphonom Very Happy Rolling Eyes

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #126   Objavljeno 27.02.2012 10:54:03
V glavnem upam na najboljše Very Happy Very Happy
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #127   Objavljeno 10.03.2012 23:29:48
Samo da vam napišem kako je bilo z iphonom 4s. Na njega sem čakal 10 dni seveda iz servisa. In mojstri so v opis napisali, da so posodobili na najnovejši ios, ter telefon stestirali in ugotovili, da deluje brez napake. Seveda sem takoj šel po telefon in glej ga zlomka po enem dnevu spet enaka stvar. Iphone sploh ne polni (da se razumemo napajanje in vse ostalo kaže kot mora) le da stanje baterije kaže včasih 10% včasih 89% včasih 91%...Ter seveda vsakih toliko časa vrže ven sporočilo, da je temperatura iphona previsoka, da ga lahko uporabljam samo za klice v sili.

To toliko v vednost kakšen je ta pooblaščen simobilov servis. Govorili so tako kot, da ostali ne znamo posodobiti ali restorati iosa (katerega sem pred servisem 5 krat).

Tako, da bo telefon spet romal na servis, ker na simobilu očitno še nimajo razjasnjenih stvari kaj je stvarna napaka in kako postopati z njo. Pod vso silo hočejo telefon poslati spet na servis, čeprav pri stvarni napaki servis nima z telefonom nič.

Toliko da malo napišem o mojih izkušnjah. Pa še na mojo žalost iphone se polni že 3 ure in niti preko polnilca več ne vžge. Na ekranu kaže le znak polnjenja.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #128   Objavljeno 10.03.2012 23:34:31
upam da se reši problem tebi v prid… zahtevaj to kar misliš da je prav, očitno je okvara HW in bi pač moral oz. si pač zaslužiš novi oz. refurbished iphone… Confused Mad

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #129   Objavljeno 10.03.2012 23:38:15
Ko bi vsaj na servisi zamenjali telefon z refurbished, ker sem se pač z tem že sprijaznil! Potem pa vidim svoj telefon.Takoj sem vedel da ne bo dobro. V ponedeljek se bodo pač morali oboji pripraviti na mene (servis in simobil), ker sedaj pa imam dovolj tega. Telefon je star že 22 dni uporabljal sem ga pa cela 2 dni.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #130   Objavljeno 10.03.2012 23:46:06
tema… zato pa je še vedno prednost iphonov iz tujine… ( Švica,UK…) upam da rešiš problem… On no

Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani