Kaj se je zgodilo s slovenskim prevodom - iOS 5 | |||||
Sem moral hitro popravit , je šlo za slovnično napako in ne tiskarsko. Se že posipam s pepelom. Res je prevoda nisem dal lektorirat, zato pa sem tukaj prosil če kdo odkrije tiskarsko slovnično napako, naj javi, pa se bom potrudil popravit. Res je tudi da je del prevoda sposojenega iz IOS 3.1 Pri prevodu tudi nisem vsake besede preverjal iz SSJK, vidim pa da google tudi najde 95,000x zvonenje. Se pač kaj spregleda in zato je dobro da kdo drug še kaj pregleda ker prej opazi. Glede hvaležnosti pa še tole. Pred dobrim letom sem pozival če bi hotel še kdo pomagat pri prevodu, pa se mi ni nihče javil. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=16754&postdays=0&postorder=asc&start=63 Ko sem objavil svoj prevod, pa se javljajo ljudje na mail, da naj poskrbim da bo strežnik nonstop online, ker mu stranke čakajo, ki jim je obljubil slovenski paket in ne morejo čakat. Teženja je bilo preveč, tako da sem koncu ukinil objavljen mail. PS: »Pravi SlovenAc je toti ko je ta slovenski paket napisal« Ni Slovenec slovenskega paketa napisal, ampak se je toti Prlek potrudil prevest vmesnik za IOS Iphone, in nastal je slovenski paket. |
|||||
![]() |
|||||
drgač pa je bosko tole zlo lepo napisau... to je tako ponudiš prst a oni ti vzamejo celo roko ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
logo Primoža Trubarja hehe ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zanima me, če se da popraviti tipkovnico da bo podpirala ČŽŠ? Sicer lahko že vedno uporabljam angleško, vendar ni tako popolno. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
??? Na ameriski so vsi znaki... tako sumniki, sicniki, kot tudi nemski umlauti,.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na srbski imas pri zadnji verziji iOS tudi prevedene napise na tipkovnici (recimo SPACE, ...) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kvesčn ![]() Kje si dobil Si.mobil logo operaterja? Iščem ga že odkar imam iPhone 4 (od konca Aprila 2011) pa ga nism našu, sam temo o logotipih na os 2.1 al pa na mobitelu sm našu Tak da zdaj mam kr napisam S! al pa S!mobil |
|||||
![]() |
|||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=259745#259745
Zadnji ipcc je na voljo tukaj >>
Za vec informacij, kako spravit ipcc na iPhone pa pobrskaj v tejle temi (malo nazaj ali naprej od sporocila v linku) ... >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=215341#215341 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
2. Greš v cydio in greš v manage -> sources -> edit -> + -> vpišeš bostjan.streznik.org/cydia (ne vem če je pravi naslov) -> add source 3. Tapneš na ta source ko je na seznamu v Cydii in najdeš slo paket za ios 5 za iPhone, inštaliraš 4. Greš v Settings -> general -> (mednarodno) -> jezik -> na koncu seznama izbereš sl |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sem avtor Slovenskih paketov od iOs 4.2.1 naprej. Z zagotovostjo lahko trdim da je slovenski paket za iOs 5, ki ga ponuja Bosko in ga prikazuje kot za svojega, bil narejen iz moje strani. Napake ki so bile v mojih paketih so iste kot v paketih ki so na njegovem rository-u, kar pa nikakor ne more biti naključje. Res je da sem hotel za 14 dni odstraniti pakete z namenom, ker bi lahko za ves trud, ki sem ga vložil v slovenske pakete prejel brezplačen iPhone4s, vendar sem se zaradi takšnih kot je Bosko, lahko obrisal pod nosom. To je tudi razlog da paketa nisem dal nazaj v cydio in storil bom vse kar bom lahko, da bom odstranil svoje pakete iz njegovega repository-a. Vedno sem ponujal pakete brezplačno in nisem nikoli prejel niti centa, zato me še dodatno razjezi, da nekdo napiše, da me je nekdo podkupil in sem zato pakete premaknil drugam. Lp, Aleš |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |