Med inštalacijo Liona mi nikjer ni pokazalo, da lahko formatiram prejše stvari (kot to naredi pri Windowsih). Če pa želim erasat v Disk Utilyti, pa ne morem, ker so okna siva (se jih ne da pritisniti)

Formatiranje sistema | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Med inštalacijo Liona mi nikjer ni pokazalo, da lahko formatiram prejše stvari (kot to naredi pri Windowsih). Če pa želim erasat v Disk Utilyti, pa ne morem, ker so okna siva (se jih ne da pritisniti) ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Hvala, mi je ratalo ! ![]() Hvala tudi ostalim ! ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
http://shrani.si/f/B/ur/2v2hDiLU/screen-shot-2012-02-20-a.png tu je slika in me zanima zakaj negre kliknit ? Kaj moram naredit ? lp. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
-zagon z install dvd v pogonu (ali install usb) in tiščanje "alt" -ko se prikažejo opcije izbereš dvd (ali usb) -čakaš ![]() -izbereš jezik in klikneš next -zgoraj se pokaže menu, kjer izbereš Utilities->Disk Utility -formatiraš, ko končaš klikneš quit -v oknu kjer izbereš disk po želji klikneš "Customize", če morda česa ne bi instaliral -naprej je bl al manj sam klikanje next in čakanje ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |