Zadnji teden imam težave s klikom. Ko sem ga na začetku odprl mi pač pokaže tisto vhodno stran, ampak samo z tistimi praznimi okvirčki in modrimi vprašaji, namesto grafike. Sem ignoriral, vpisal geslo in kliknil enter. No nato se mi spusti dol "The website klik.nlb.si requires a client certificate, choose which one to use..." spodaj pod tem pa so ( zdaj že 4je ) 3je na videz povsem identični certifikati. Potem je odvisno katerega izberem, da mi stran odpre, če naprimer izberem "napačnega" mi odpre samo en del, recimo tam kjer piše trenutno stanje ne pa tudi uni gumbov ob strani. Ne pokaže tudi ( kdaj pa kdaj ) tisti gumbov potrdi itd... namesto so prazni okvirčki z tistimi modrimi oklepaji.
No potem sem šel v keychain in kolikor se spomnim je bila tam cela vrsta teh ACNLB stvari, in sem jih pobrisal. Potem je delalo kak dan ali dva, zdaj pa je skorajda isto, s to razliko, da mi pokaže več grafik in da večkrat dejansko pridev v vstopno stran in je cela, in ne samo en del.
Kar me matra je kako se znebim tistih dodatnih kao certifikatov ki mi jih pokaže oz. kar celega obvestila. Ponavadi je šlo brez kakršnega koli izbiranja, samo vpisal sem geslo in bil notri. Na na maminem iMacu recimo deluje klik brez problemov, tako da je najbrž problem nekje pri meni.