Jabuk
klik
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.06.2008 14:57:16
klik
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zadnji teden imam težave s klikom. Ko sem ga na začetku odprl mi pač pokaže tisto vhodno stran, ampak samo z tistimi praznimi okvirčki in modrimi vprašaji, namesto grafike. Sem ignoriral, vpisal geslo in kliknil enter. No nato se mi spusti dol "The website klik.nlb.si requires a client certificate, choose which one to use..." spodaj pod tem pa so ( zdaj že 4je ) 3je na videz povsem identični certifikati. Potem je odvisno katerega izberem, da mi stran odpre, če naprimer izberem "napačnega" mi odpre samo en del, recimo tam kjer piše trenutno stanje ne pa tudi uni gumbov ob strani. Ne pokaže tudi ( kdaj pa kdaj ) tisti gumbov potrdi itd... namesto so prazni okvirčki z tistimi modrimi oklepaji.

No potem sem šel v keychain in kolikor se spomnim je bila tam cela vrsta teh ACNLB stvari, in sem jih pobrisal. Potem je delalo kak dan ali dva, zdaj pa je skorajda isto, s to razliko, da mi pokaže več grafik in da večkrat dejansko pridev v vstopno stran in je cela, in ne samo en del.

Kar me matra je kako se znebim tistih dodatnih kao certifikatov ki mi jih pokaže oz. kar celega obvestila. Ponavadi je šlo brez kakršnega koli izbiranja, samo vpisal sem geslo in bil notri. Na na maminem iMacu recimo deluje klik brez problemov, tako da je najbrž problem nekje pri meni.

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 19.06.2008 15:23:09
tole je bilo načeto v temi upgrade Leoparda na 10.5.3 in s tem povezano napačo, padeš ti v to kategorijo?
meni se je namreč isto primerilo pod Tigrom!
rešil sem s tem, da sem ponesreči kliknil restore Keychain in so se mi izbrisali vsi certifikati iz sistema Embarassed
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.06.2008 15:40:05
Pa res, sploh nisem pogedal tiste teme. No sem probal tisto foro v Keychain, ki piše na Applovi strani in trenutno deluje. Me pa zanima kako bo recimo jutri. A ostali ste že popravili?

In ja Leopard 10.5.3, MacBook Pro.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 19.06.2008 15:50:40
jutri je NOV dan! drži pesti, da se ponovno ne sesuje zadeva!
pomoje je to nek bug na Kliku, drugače si ne znam razlagat tega
sedaj mi dela brez problemov, lahko pa da je spet vpletena misteriozna Sigma Laughing
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani