| Preprosto Zame (SiMobil paket) | |||||
jaz pa sem včeraj šel na simobil, da prekinem trenutno naročniško razmerje in se ponovno vežem, da dobim 3GB interneta zastonj za naslednji 2 leti, imel sem Orto v nulo. Takoj povem prodajalcu da vem, da je treba plačat 40€ penalov in to je to. Pa me najprej vpraša za številko, potem pa nekaj klika in pove, da je treba plačat samo 19,16€ in nič drugega. Tako da ne vem zakaj vsi govorijo o 40€, tudi na njihovem klicnem centru so mi rekli tako, ampak potem se je izteklo po polovični ceni
|
|||||
19,16€ je bila verjetno tvoja stara obveznost (če si bil vezan)... 40€ je pa cena za prehod iz orto u nulo na preprosto zame, ki jo boš videl na naslednji položnici (razen, če si vzel novo številko)...
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=8150D395-21B2-7BD6-E175-6FD641B647AF&linkid=package
|
|||||
ni res, jaz sem se ponovno vezal in vzel paket orto u nulo + 3GB interneta free za 24 mesecev in mi je rekel, da je potrebno plačati samo 19,16€ in nič več. Sem omenil da so mi prek njihovega klicnega centra povedali da je treba plačati 40€ če želiš zamenjat, ampak mi je razložil da bo moj edini strošek teh 19,16€.
|
|||||
Aja... seveda. Ker NISI šel na preprosto zame, temveč spet na orto u nulo. 40€ se plača pri migraciji na preprosto zame.
Ti v bistvu sploh nisi menjal paketa, temveč si samo prekinil staro vezavo in sklenil novo. |
|||||
res je, ampak so mu tudi za to trdili da je treba 40€ plačati za prekinitev vezave.
|
|||||
Nevem kdo ti je to trdil, ker to je že od začetka znano da velja samo za paket preprosto zame.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |