Prispevek: #201 Objavljeno 28.12.2011 12:18:42 Re: Preprosto Zame (SiMobil paket)
jaz pa sem včeraj šel na simobil, da prekinem trenutno naročniško razmerje in se ponovno vežem, da dobim 3GB interneta zastonj za naslednji 2 leti, imel sem Orto v nulo. Takoj povem prodajalcu da vem, da je treba plačat 40€ penalov in to je to. Pa me najprej vpraša za številko, potem pa nekaj klika in pove, da je treba plačat samo 19,16€ in nič drugega. Tako da ne vem zakaj vsi govorijo o 40€, tudi na njihovem klicnem centru so mi rekli tako, ampak potem se je izteklo po polovični ceni
Prispevek: #202 Objavljeno 28.12.2011 12:26:50 Re: Preprosto Zame (SiMobil paket)
19,16€ je bila verjetno tvoja stara obveznost (če si bil vezan)... 40€ je pa cena za prehod iz orto u nulo na preprosto zame, ki jo boš videl na naslednji položnici (razen, če si vzel novo številko)...
Spremembe pri migracijah (Pri prehajanju s določenih paketov ZAME (M ZAME, L ZAME, M PODJETNI, L PODJETNI, XL PODJETNI , petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračunajo migracijski stroški po ceni 40 EUR.
Prispevek: #203 Objavljeno 28.12.2011 12:50:45 Re: Preprosto Zame (SiMobil paket)
ni res, jaz sem se ponovno vezal in vzel paket orto u nulo + 3GB interneta free za 24 mesecev in mi je rekel, da je potrebno plačati samo 19,16€ in nič več. Sem omenil da so mi prek njihovega klicnega centra povedali da je treba plačati 40€ če želiš zamenjat, ampak mi je razložil da bo moj edini strošek teh 19,16€.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.