| gpc17 je napisal/a: |
| Sepravi ima istega, ki sem ga jaz prodajal, ker sem mu ga jaz priporočil.
Anyway je že prodan. Res rabiš dajat ja $100 za pretvornik iz sata v sata. Majmun. |
zakaj si pa uzaljen ? brez potrebe zalis prostacino
| SSD - v Optibay ali HDD bay? | |||||
zakaj si pa uzaljen ? brez potrebe zalis prostacino |
|||||
Imam MBP Late 2007 in me zanima sledeče:
1. Namestit SSD na mesto obstoječega HDD ja, ki je na SATA vodilu? 2. Super drive ima PATA vodilo in zakaj ne namestit SSD v optibay, razlika med SATA PATA ni tako velika? 3. Če se namesti SSD v optibay ( na mesto superdriva) kako ga določit kot boot disk? 4. Kateri optibay je kopatibilen z mojim MBProjem, da ima konektor iz SATA na PATA? Hvala za odgovore. |
|||||
Sem nabavil OWC Mercury Extreme PRO 120GB za v HDD bay, v Optibay pa nameravam dati ali Scorpio Black 750GB ali Blue 750GB.
Zanima me, kaj bi mi predlagali? Slednji disk (v Optibayu) mi bo služil za shrambo muzike, slik, filmov itd. Mi bo 5400rpm disk zelo "v napoto" - mi bo zelo upočasnil vse na pram 7200rpm? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
ne bistveno. sploh če bo "storage" disk.
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Zanima me, v katerem formatu imate HDD v Optibayu? Kaj bi mi svetovali - NTFS?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Evo včeraj zmontiral optibay v mojega mb pro 2011 13".
Zadeva deluje brez problema! V optibay sem dal hdd disk 750GB Seagate. V Mb pro pa ssd. SSD je fantastična zadeva. Ne vem kaj sem čakal tko dolgo! |
|||||
da cene postanejo vsaj kukr tolk znosne? |
|||||
No težave so se začele pojavljat!!!
SSD disk in v optibayu hdd! Sistem vsakih toliko časa zamrzne?!?
Je imel kdo podoben problem? Mac OS X lion je na ssd disku in vsi programi na hdd disku v optibayu pa samo glasba in slike... |
|||||
kua mas za en SSD ?
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
|
|||||
Jaz imam 256 Cruiciala v HDD bayu, dela kot urca
|
|||||
koliko € ?
|
|||||
Tam cca. 380e, sluzbena zadeva sicer, za domaco uporabo bi blo to brezveze. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |