gpc17 je napisal/a: |
Sepravi ima istega, ki sem ga jaz prodajal, ker sem mu ga jaz priporočil.
Anyway je že prodan. Res rabiš dajat ja $100 za pretvornik iz sata v sata. Majmun. |
zakaj si pa uzaljen ? brez potrebe zalis prostacino
SSD - v Optibay ali HDD bay? | |||||
zakaj si pa uzaljen ? brez potrebe zalis prostacino |
|||||
![]() |
|||||
1. Namestit SSD na mesto obstoječega HDD ja, ki je na SATA vodilu? 2. Super drive ima PATA vodilo in zakaj ne namestit SSD v optibay, razlika med SATA PATA ni tako velika? 3. Če se namesti SSD v optibay ( na mesto superdriva) kako ga določit kot boot disk? 4. Kateri optibay je kopatibilen z mojim MBProjem, da ima konektor iz SATA na PATA? Hvala za odgovore. |
|||||
![]() |
|||||
Zanima me, kaj bi mi predlagali? Slednji disk (v Optibayu) mi bo služil za shrambo muzike, slik, filmov itd. Mi bo 5400rpm disk zelo "v napoto" - mi bo zelo upočasnil vse na pram 7200rpm? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Zadeva deluje brez problema! V optibay sem dal hdd disk 750GB Seagate. V Mb pro pa ssd. SSD je fantastična zadeva. Ne vem kaj sem čakal tko dolgo! |
|||||
![]() |
|||||
da cene postanejo vsaj kukr tolk znosne? |
|||||
![]() |
|||||
SSD disk in v optibayu hdd! Sistem vsakih toliko časa zamrzne?!? ![]() Je imel kdo podoben problem? Mac OS X lion je na ssd disku in vsi programi na hdd disku v optibayu pa samo glasba in slike... |
|||||
![]() |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tam cca. 380e, sluzbena zadeva sicer, za domaco uporabo bi blo to brezveze. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |