sasoz je napisal/a: |
Eno vprašanje in sicer imam možnost kupit 3gs po ugodni ceni z počenim steklom. Kolk bi me prišlo kvalitetno steko (najbrž z digitizerjem), če bi sam zamenjal, ker servis mi je mal drag. Na kaj moram pazit pri zamenjavi, oz. kakšen komplet moram uzet da bo čim manj dela, pa nebi rad kej lepil ampak sam zamenjal oz. prešraufal.
Na ebayju gledam pa je cela poplava stekel, zdej katerega kupit, da je kolikor toliko original in bo tuch delal tako kot je treba? |
Na 10+ iPhonih 3G in 3GS sem menjal samo digitizer (steklo ali digitizer,vse je en kos), na ebayu vedno vzamem OEM replacement part in je vedno zadeva delala brezhibno. Vceraj sem narocil enega za cca 6€. Dobis jih tudi cenej,vendar jaz vedno iscem OEM. Pa ne pozabi narociti se dvostranskega lepilnega traku za pritrditev stekla (adhesive tape), pride pa tocno 0.99$
Ce bos hotu samo digitizer menjat bo treba zadevo gret da popusti lepilo,odstranit poceno steklo, odstranit staro lepilo,namestiti novo lepilo (pride v obliki nalepke) in prilepiti novi steklo. 15 minut dela. Mas na youtube polno vodicev. How to replace cracked digitizer on iphone 3gs recimo. Ce hoces samo presravfat zadevo mores pa kupit komplet screen assembly,te pa pride skoraj enako kot na servisu