Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Praska na zaslonu
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 28.11.2011 21:03:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Držimo pesti, da se zadeva uredi! Very Happy

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 28.11.2011 21:23:21
Se vedno nisem dobil odgovora ... hahah
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 28.11.2011 21:28:29
agerg je napisal/a:
Joj se bolj smesen si ti. Ker pravis da do is za 15€ 2 kosa za 3g/3gs. Res ste naivni.

Verjetno vsi govorite o steklu. Pa se to za 15€ dobis plastik fantascic koscek!
Ne pozabit da na 3g/3gs tako rekoc ni mozna menjava samo stekla. Svaka cast unmu ki digitizer loci od stekla in zamenja samo steklo. Kolikor jaz vem je to nemogoce!

smešen si ti. ne dolgo nazaj sem za 3gs-a naročil TOLE. zamenjal sem sam. zadeva deluje bp. zato ne bodi pameten in se prepričaj preden govoriš neumnosti.
Jablanator

Jablanator

Kraj: 01
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 28.11.2011 21:39:17
agerg dobiš brez skrbi, pojdi na ebay ti 100 kosov kitajec da še ceneje Wink
iTim, ko sem imel gs sem tudi sam iskal razne paste pa nič ne obstaja, vsaj kar bi pomagalo, sem vrgel par 10€ za razne polir paste, če govoriva o zadnjem delu. Za steklo pa dvomim da se kej dobi.

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 28.11.2011 21:39:43
gasperxp je napisal/a:
smešen si ti. ne dolgo nazaj sem za 3gs-a naročil TOLE. zamenjal sem sam. zadeva deluje bp. zato ne bodi pameten in se prepričaj preden govoriš neumnosti.

Fino. Sam da si dobil.
Se vedno pa drzi to, da ne mores zmenjat samo stekla. To kar imas ti je komplet z digitizerjem. Cena je res smesna in sem vesel zate da dela kot je treba.

Me pa zanima al je to prav steklo al je plastika?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 28.11.2011 21:52:22
seveda vem, da je skupaj zlepljeno. itak, da je steklo.
lahko ti pošlljem enga razbitega, ker sem ga menjal že 3x. kako jih razbijem pa ne bom razlagal. pač delovni telefon. 4s bolj pazim -zaenkrat Razz
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 29.11.2011 14:01:34
Eno vprašanje in sicer imam možnost kupit 3gs po ugodni ceni z počenim steklom. Kolk bi me prišlo kvalitetno steko (najbrž z digitizerjem), če bi sam zamenjal, ker servis mi je mal drag. Na kaj moram pazit pri zamenjavi, oz. kakšen komplet moram uzet da bo čim manj dela, pa nebi rad kej lepil ampak sam zamenjal oz. prešraufal.

Na ebayju gledam pa je cela poplava stekel, zdej katerega kupit, da je kolikor toliko original in bo tuch delal tako kot je treba?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 06.12.2011 11:26:11
Danes so mi sporočili iz EPL, da mi bodo telefon zamenjali z novim Cool
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 06.12.2011 15:43:28
sasoz je napisal/a:
Eno vprašanje in sicer imam možnost kupit 3gs po ugodni ceni z počenim steklom. Kolk bi me prišlo kvalitetno steko (najbrž z digitizerjem), če bi sam zamenjal, ker servis mi je mal drag. Na kaj moram pazit pri zamenjavi, oz. kakšen komplet moram uzet da bo čim manj dela, pa nebi rad kej lepil ampak sam zamenjal oz. prešraufal.

Na ebayju gledam pa je cela poplava stekel, zdej katerega kupit, da je kolikor toliko original in bo tuch delal tako kot je treba?

Na 10+ iPhonih 3G in 3GS sem menjal samo digitizer (steklo ali digitizer,vse je en kos), na ebayu vedno vzamem OEM replacement part in je vedno zadeva delala brezhibno. Vceraj sem narocil enega za cca 6€. Dobis jih tudi cenej,vendar jaz vedno iscem OEM. Pa ne pozabi narociti se dvostranskega lepilnega traku za pritrditev stekla (adhesive tape), pride pa tocno 0.99$

Ce bos hotu samo digitizer menjat bo treba zadevo gret da popusti lepilo,odstranit poceno steklo, odstranit staro lepilo,namestiti novo lepilo (pride v obliki nalepke) in prilepiti novi steklo. 15 minut dela. Mas na youtube polno vodicev. How to replace cracked digitizer on iphone 3gs recimo. Ce hoces samo presravfat zadevo mores pa kupit komplet screen assembly,te pa pride skoraj enako kot na servisu Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani