iPhone + služba PC = pregled podatkov na domačem PCju | |||||
_________________ Motion80 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
V programiranju sem bolj slabo podkovan zato bi prosil če mi lahko kdo napiše postopek. _________________ Motion80 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
icloud mogoče ![]() _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Brez tega po moje ne bo slo. Obstaja se logmein, dobra zadevca. _________________ Per aspera ad astra |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
kupil preko iphona za 80 € (ceneje uradnega nedobiš) in seveda ima +ek in ga lepo imam na ipad-u.. v podjetju (pc-ji) imam samo nainštalirane hoste (4x pc in 1x mac) in kdaj koli kjer koli sem (doma,tujina) lahko sem takoj tam... z telefonom (katerega imaš tak skoz polek) dela tudi preko 3G ... če že morem iz terena dostopati (avto etc... ) ipad je dooosti lažje zaradi velikosti ekrana... no će pa nimam te dveh zadev pri sebi (kaj se zgodi v 100 dneh 1x? ![]() do win serverja pa vseeno dostopam z appom Jump , Dektop ter iTeleport ![]() doma ga še imam na imac-u ter mac-miniju... edina stvar kar me moti... da ga nemoreš prebuditi iz sleep-a (remote) reštartat pa gre brez težav... lp |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |