Pozdravljeni, ali ve kdo kako bi se lahko povezal z iphonom4 na računalnik in brskal po podatkih ki se nahajajo v racunalniku.? Telefon se namreč nahaja na drugi lokaciji!
| iPhone + služba PC = pregled podatkov na domačem PCju | |||||
Pozdravljeni, ali ve kdo kako bi se lahko povezal z iphonom4 na računalnik in brskal po podatkih ki se nahajajo v racunalniku.? Telefon se namreč nahaja na drugi lokaciji!
_________________ Motion80 |
|||||
Si premalo povedal kaj sploh hočeš narest... Lahko si postaviš ftp server doma, lahko omogočiš remote desktop (rdp, vnc) na računalniku, mogoče http server.. možnosti je veliko. Odvisno od tega kaj sploh rabiš.
|
|||||
naprimer: zdej se nahajam v sluzbi in imam pri sebi iPhone 4, rabil bi nekatere podatke iz osebnega racunalnika, ki se nahaja doma.
V programiranju sem bolj slabo podkovan zato bi prosil če mi lahko kdo napiše postopek. _________________ Motion80 |
|||||
|
|||||
icloud mogoče _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
|
|||||
mislim da rabi podatke takoj...se pravi brez nalaganja raznih programov na domacem racunalniku...
|
|||||
Brez tega po moje ne bo slo. Obstaja se logmein, dobra zadevca. _________________ Per aspera ad astra |
|||||
če rabiš samo brskati po podatkih in ne po sistemu (verjetno win, če je PC), potem je definitivno najboljša in najenostavnejša zadeva Dropbox
pa še backup vseh fajlov imaš... |
|||||
naj-enostavnejša varianta se je meni zdela kot že prej en uporabnik omenil.. teamviewer...
kupil preko iphona za 80 € (ceneje uradnega nedobiš) in seveda ima +ek in ga lepo imam na ipad-u.. v podjetju (pc-ji) imam samo nainštalirane hoste (4x pc in 1x mac) in kdaj koli kjer koli sem (doma,tujina) lahko sem takoj tam... z telefonom (katerega imaš tak skoz polek) dela tudi preko 3G ... če že morem iz terena dostopati (avto etc... ) ipad je dooosti lažje zaradi velikosti ekrana... no će pa nimam te dveh zadev pri sebi (kaj se zgodi v 100 dneh 1x? do win serverja pa vseeno dostopam z appom Jump , Dektop ter iTeleport doma ga še imam na imac-u ter mac-miniju... edina stvar kar me moti... da ga nemoreš prebuditi iz sleep-a (remote) reštartat pa gre brez težav... lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |