Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
WD zunanji disk problem
Jablanator

Jablanator

Kraj: M.Rakitovec
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 29.09.2011 17:42:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo
Sem nov uporabnik na iMacu.Kupil sem si My Book Essential 2tb compatibilen tudi z
Mac-om.Kakšen je postopek da bom lahko ko bom imel priklpljenega na iMacu,kopiral slike video.,,,,
Hvala in lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 30.09.2011 20:58:12
dmart je napisal/a:
Zdravo
Sem nov uporabnik na iMacu.Kupil sem si My Book Essential 2tb compatibilen tudi z
Mac-om.Kakšen je postopek da bom lahko ko bom imel priklpljenega na iMacu,kopiral slike video.,,,,
Hvala in lp

ko vklopis disck v iMac-a se to bodo odprla ikona diska. nato odpres mapo kjer se nahaja ikona za fast format in to je to.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 07.10.2011 23:39:45
Dobil novi disk http://www.lacie.com/uk/products/product.htm?id=10330
v ponedeljek so me klicali iz ComShop-a (btc, nasproti mullerja), da naj si pridem nekaj drugega izbrat v tej vrednosti. dejal sem si da bi rad zelel disk ki ima FW in so mi dejali da mi lahko narocijo karkoli zelim, tudi nekaj kar nimajo v trgovini. Zato sem se odlocil za LaCie 2T, 7200. V enem dnevu so me poklicali da me disk ze caka. Svaka cast dobrim prodajalcem in ekipi v trgovini.

Disk pa je cista zmaga. Majhen, zelo tezak, tih, hiter, enostaven. Kdor ne zeli imet plastike na mizi mu priporocam tak disk.

Hvala vsem za pomoc in nasvete!
Jabček

Jabček

Kraj: Bled
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 08.10.2011 18:55:53
hm jest sem imel dosti težavic ko sem priklapljal zunanji disk ki je prej delal na WIN7, zaradi razlike v datotečnih strukturah..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani