Zdravo
Sem nov uporabnik na iMacu.Kupil sem si My Book Essential 2tb compatibilen tudi z
Mac-om.Kakšen je postopek da bom lahko ko bom imel priklpljenega na iMacu,kopiral slike video.,,,,
Hvala in lp
| WD zunanji disk problem | |||||
Zdravo
Sem nov uporabnik na iMacu.Kupil sem si My Book Essential 2tb compatibilen tudi z Mac-om.Kakšen je postopek da bom lahko ko bom imel priklpljenega na iMacu,kopiral slike video.,,,, Hvala in lp |
|||||
ko vklopis disck v iMac-a se to bodo odprla ikona diska. nato odpres mapo kjer se nahaja ikona za fast format in to je to. |
|||||
Dobil novi disk http://www.lacie.com/uk/products/product.htm?id=10330
v ponedeljek so me klicali iz ComShop-a (btc, nasproti mullerja), da naj si pridem nekaj drugega izbrat v tej vrednosti. dejal sem si da bi rad zelel disk ki ima FW in so mi dejali da mi lahko narocijo karkoli zelim, tudi nekaj kar nimajo v trgovini. Zato sem se odlocil za LaCie 2T, 7200. V enem dnevu so me poklicali da me disk ze caka. Svaka cast dobrim prodajalcem in ekipi v trgovini. Disk pa je cista zmaga. Majhen, zelo tezak, tih, hiter, enostaven. Kdor ne zeli imet plastike na mizi mu priporocam tak disk. Hvala vsem za pomoc in nasvete! |
|||||
hm jest sem imel dosti težavic ko sem priklapljal zunanji disk ki je prej delal na WIN7, zaradi razlike v datotečnih strukturah..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |