Jabuk
Simply Electronics (www.simplyelectronics.net)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.09.2011 13:39:44
Simply Electronics (www.simplyelectronics.net)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.simplyelectronics.net/

Je že kdo kupoval pri njih? Se da vzeti na na firmo? Ker nekatere zadeve so kar poceni.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 16.09.2011 19:45:07
Re: simplyelectronics
exide je napisal/a:
http://www.simplyelectronics.net/

Je že kdo kupoval pri njih? Se da vzeti na na firmo? Ker nekatere zadeve so kar poceni.

Na ebay ni nič? Priporočam, da fajn poguglaš za to firmo, če je fake itd...

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 16.09.2011 20:28:48
Mislim, da so nekatere stvari, ki jih poznam in sem jih kupil drugod zelo ugodno tukaj veliko cenejše tako, da sem malo skeptičen, meni ne deluje preveč poštena stran in nekaj na njej mi deluje nepristno sploh okrog plačila s karticami nobene možnosti za preverbo itd. Najbolje da jih pokličeš in povprašaš kako gre to pri nih saj je SLO tel številka. No sem še nekaj našel glede te strani, da ni zaupanja vredna.
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1018&message=30885468

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 16.09.2011 21:53:12
Hej! No jaz imam zelo sveže informacije o kupovanju preko simplyelectronics.net (SE). Konec avgusta sem se odločil, da bi imel Amazonovega Kindla. Ker mi je ena opcija, kjer bi ga lahko dobil iz ZDA padla v vodo, sem začel iskati kakšno ugodno varianto iz tujine. In tako sem našel SE trgovino. Ker je bila cena super sem ga naročil in plačal s PayPalom. Ko sem oddal naročilo, sem začel malo brskati po spletu, kaj sploh ljudje pravijo o SE trgovini in če povem po pravici, sem ostal kar brez sape. Sami slabi vtisi. Pošiljka ni prišla, slab customer support, itd. Niti ene dobre ocene. Brskal sem kar nekaj časa, preden sem celo našel nekaj (zelo malo) dobrih reviewjev. Rekel sem si..kar bo bo..zaradi 150eur me ne bo pobralo, pa še plačal sem s PP, tako da lahko konec koncev dobim denar nazaj. In sem začel čakati. Po kakšnem tednu in pol se prijavim na SE in kaj opazim? Pošiljka še sploh ni oddana! In sem začel ponovno brskati po internetu, da vidim še enkrat kaj kej pravijo ostali. Med brskanjem sem našel nekaj opisov, da je trajalo 2 tedna, preden so pošiljko poslali in da naj kdor rabi stvar hitro, tam ne naroči. Ko sem imel dovolj brskanja, sem sestavil en kratek mail, kaj pomeni to, da še niso poslali in če je kaj narobe, saj je Kindle bil na zalogi. Ker čez par dni ni bilo odgovora, sem poslal še eno podobno sporočilo. Naslednji dan sem končno dobil odgovor na 2. vprašanje (rekli so, da so naročilo prejeli in da bodo kmalu poslali, samo da imajo gužvo, tako da bo mogoče še malo trajalo). V enem izmed naslednjih dni nepričakovano dobim mail, da je pošiljka odposlana, dobim dhl tracking code, včeraj sem pošiljko končno dobil.

Rezultat: naročilo oddano 28.8., naročilo prejeto 15.9. pa Kindle je bil na zalogi.

Torej moje mnenje je sledeče. SE je ena čudna firma, s sedežem v Hong Kongu in precej slabim customer supportom, zaradi česar so si nakopali malo morje slabih reviewjev. Ampak imam občutek, da se trudijo. Nekje sem prebral, da dobijo preko 1000 naročil dnevno, ampak to ne bi smel biti izgovor za vse. Ampak ne glede na vse, sedaj uživam v branju Kindla, ki sem ga dobil po zelo ugodni ceni. Torej, če hočeš izdelek dobiti hitro, SE ni zate, saj traja ponavadi več kot 2 tedna, preden pošiljko odpošljejo. Če pa se ti ne mudi, se mi zdi, da je SE ok opcija. Moje zaupanje so pridobili in verjetno bom preko njih še kdaj naročil kakšen gadget.

Lp, miha
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 16.09.2011 22:38:14
Malo se mi zdi čudno tvoje pisanje, ker PP sploh ne podpirajo, ker če bi ga bi to pisalo oziroma bilo jasno pokazano na strani. Namreč če bi ga bi bil nakup bolj siguren in varen. Mislim, da tukaj nekaj ne štima sicer pa vsak za sebe ve kako in kaj. Jaz pri njih ne bi kupoval ker je premalo znanega (dobrega) ampak samo slabo od vseh kjer sem prebral.
LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 16.09.2011 22:42:23
najmoD je napisal/a:
Malo se mi zdi čudno tvoje pisanje, ker PP sploh ne podpirajo, ker če bi ga bi to pisalo oziroma bilo jasno pokazano na strani. Namreč če bi ga bi bil nakup bolj siguren in varen. Mislim, da tukaj nekaj ne štima sicer pa vsak za sebe ve kako in kaj. Jaz pri njih ne bi kupoval ker je premalo znanega (dobrega) ampak samo slabo od vseh kjer sem prebral.
LP

Se strinjam ! In polek tega je tu veliko folka na forumu ki dobi iste izdelke po podobnih cenah. Recimo ipada 2 dobim za malo dražje se pravi za nekje okrog 450€ ! Pa ga ziher dobim tu pa nevem glede na google odgovore :S
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 16.09.2011 23:34:33
najmoD je napisal/a:
LP

ko sem jaz kupoval (konec avgusta) so PayPal še podpirali, sedaj pa očitno ne več..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 16.09.2011 23:39:00
pa PayPal še vedno podpirajo, so se pa očitno od mojega nakupa malce podražili..

p.s.: moj namen ni bil delanje reklame ali pa prepričevati kogarkoli v nakup..samo sem pač opazil to temo in ker imam dokaj svežo izkušnjo z njimi sem jo delil tukaj..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani