Imam iphone 4, 16GB model iz Hrvaške; od februarja sem ga imel na 4.0.2 verziji, nakar sem se (zaradi malo počasnejšega delovanja) odločil posodobiti na 4.3.3; kar sem tudi storil; lepo jailbrekal in vse, nabavil tudi Gevey turbo sim (upam da sem pravilno napisal, je v rumenem zavojčku).
Problem se pojavi, ko mi v navodilih piše da bi moral najprej potegniti en mod preko cydie, kar pa ne morem, saj telefon noče na internet, oz. se poveže z domačim wi-fi routerjem (sem ga že resetiral, spremenil nastavitve in vse) se poveže gor, ko grem v cydijo ali v safari napiše da ni povezave, oz. da internet ni mogoča (sem dodal slike). Če dam not Gevey mod (ali kako se reče temu) mi SIM kartice NE zazna (NO SIM - napiše)... sedaj pa me zanima kje sem naredil napako? ali se da še kako rešiti to?
Torej če dam not samo SIM, mi napiše: No Service, če dam GEVEY sim in mojo sim pa napiše: NO SIM.
Moj operater je SiMobil, ampak iPhone ni kupljen pri simobilu.
Poskusil sem že:
-2 verziji za odklep, nobena ni delovala
-se povezati na drugi wi-fi, žal tudi ni delovalo
Ker nisem več najmlajši, lepo prosim če mi lahko kdo čimbolj po domače pomaga, hvala vam za pomoč!
Version: 4.3.3 (8J2) - ta iz foruma tukaj
Modem Firmware: 01.59.00

Enkrat sem odklenil kot kaže na forumu, enkrat pa s pomočjo tega posnetka: http://www.youtube.com/watch?v=hU9CdpsJ5PE
Če moram še dodati kaj informacij mi prosim povejte