Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Magic Mouse ni magična...
Jabček

Jabček

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 25.05.2011 22:00:59
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se navadiš,... pri meni je ležala nekaj časa še v svoji embalaži na polici, ker sem jo dobila kot darilce. In prav ta anoreksična oblika mi ni bila po godu. Potem sem se pa nekako navadila na njo in zdaj mi je prav všeč Smile sam tele AA baterije so mi res lame. Bo treba dokupit taprave baterije pa polnilček preden mi cela oksidira Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 25.05.2011 22:49:42
Če pa komu res gre na živce sem tu jaz, ki ti jo z veseljem zamenjam za dobro voljo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 26.05.2011 07:00:52
a kdo uporablja two finger swipe za back in forward v browserju. Meni ne uspeva, saj ko probam to izvedit ponavadi premikam celo miško ... nevem lahko pa da mam "sticky fingers" Smile

aja pa še to ... update za prefse je skoraj vsak teden, pa še vedno se mi dogaja, da včasih random javi disconnected in potem nazaj connected.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 26.05.2011 08:14:39
js uporabljam 2 finger swipe... mam velke prste... sam uspeva... =) večinoma sam za nazaj... brez tega d se miš premika Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 26.05.2011 08:28:23
Men se je premikala, dokler je bila nova (čista).

Zdaj je OK.

------
Moram zamenjat avatar, da ne bomo vsi iz vojne zvezd Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 26.05.2011 08:51:15
Two-finer swipe uporabljam tako v brskalniku kot v Finderju in iTunes. Imam pa malo bolj drobne prstke. Cool
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 26.05.2011 09:04:50
Duckie je napisal/a:
Se navadiš,... pri meni je ležala nekaj časa še v svoji embalaži na polici, ker sem jo dobila kot darilce. In prav ta anoreksična oblika mi ni bila po godu. Potem sem se pa nekako navadila na njo in zdaj mi je prav všeč Smile sam tele AA baterije so mi res lame. Bo treba dokupit taprave baterije pa polnilček preden mi cela oksidira Confused

1. obične 4 baterije nepolnilne... cena 10eu? sanyo eneloope polnilne cena 15eu (res odlična baterija, skoraj brez samo praznenja, men v fotoapartu zdrži 500slik-pentax dslr) zato se mi zdi največja neumnost kupovat obične baterije.
2. če se ti pa ne da jemat vn baterij pa jih polnit, pa dokupiš indukcijski polnilnik + baterije in maš mir cena za polnilc nekje 30eu.
Jabček

Jabček

Ženska

Prispevek: #28   Objavljeno 26.05.2011 13:31:39
Pa da, sej zdej sem staknla nekje ene baterije, ki so za polnit, ker sem skoraj zgubla glavo, ker so navadne hitr šle, pa še oksidirajo :/ bemti... nevem zakaj niso pr eplu nardil tako m'š da bi se polnila na polnilec.. whats the point,...

drugač pa tele funkcije na magicprefs so take kot da bi se šla učit kitaro Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani