| Magic Mouse ni magična... | |||||
Se navadiš,... pri meni je ležala nekaj časa še v svoji embalaži na polici, ker sem jo dobila kot darilce. In prav ta anoreksična oblika mi ni bila po godu. Potem sem se pa nekako navadila na njo in zdaj mi je prav všeč
|
|||||
Če pa komu res gre na živce sem tu jaz, ki ti jo z veseljem zamenjam za dobro voljo.
|
|||||
a kdo uporablja two finger swipe za back in forward v browserju. Meni ne uspeva, saj ko probam to izvedit ponavadi premikam celo miško ... nevem lahko pa da mam "sticky fingers"
aja pa še to ... update za prefse je skoraj vsak teden, pa še vedno se mi dogaja, da včasih random javi disconnected in potem nazaj connected. |
|||||
js uporabljam 2 finger swipe... mam velke prste... sam uspeva... =) večinoma sam za nazaj... brez tega d se miš premika
|
|||||
Men se je premikala, dokler je bila nova (čista).
Zdaj je OK. ------ Moram zamenjat avatar, da ne bomo vsi iz vojne zvezd |
|||||
Two-finer swipe uporabljam tako v brskalniku kot v Finderju in iTunes. Imam pa malo bolj drobne prstke.
|
|||||
1. obične 4 baterije nepolnilne... cena 10eu? sanyo eneloope polnilne cena 15eu (res odlična baterija, skoraj brez samo praznenja, men v fotoapartu zdrži 500slik-pentax dslr) zato se mi zdi največja neumnost kupovat obične baterije. 2. če se ti pa ne da jemat vn baterij pa jih polnit, pa dokupiš indukcijski polnilnik + baterije in maš mir cena za polnilc nekje 30eu. |
|||||
Pa da, sej zdej sem staknla nekje ene baterije, ki so za polnit, ker sem skoraj zgubla glavo, ker so navadne hitr šle, pa še oksidirajo :/ bemti... nevem zakaj niso pr eplu nardil tako m'š da bi se polnila na polnilec.. whats the point,...
drugač pa tele funkcije na magicprefs so take kot da bi se šla učit kitaro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |