Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
[PC] Grafična kartica
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: LJ
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 11.03.2008 19:25:19
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A lahko poveš model matične plošče?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 11.03.2008 19:38:12
laku je napisal/a:
A lahko poveš model matične plošče?

Ja loh bi frenda poklicu pa bi ga uprašu...sam sej zdej je itaq vseen kera je. Grafa ne gre notr in to je to. Idina možnost je da kupi novo matično, sam to je spet $$$. Čeprov če mal pomislm bi mogu kupt tud nov ohišje. Mogoče bi blo bolš da bi kr nov comp kupu....sam, on ga noče.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 11.03.2008 20:49:49
Sem se še eno stvar spomnu...kaj če bi zamenal hladilnik za cpu, da bi bil manjši...a je to sploh mogoče? Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 11.03.2008 21:09:42
Lao je napisal/a:
Sem se še eno stvar spomnu...kaj če bi zamenal hladilnik za cpu, da bi bil manjši...a je to sploh mogoče? Confused

a ma stock hladilnik gor? mogoče bi se dalo najdt kakšen tanjši hladilnik oz. manjši sem bi mogu fajn prečekerat. Sicer pa... sm ze veckrat to tudi sam občutiu, kupiš komponento... ni kompatibilna in na koncu si primoran kupit celo kišto Wink

...suženj tehnologije Very Happy.....

P.S Če bo kupu novo ohišje in matično naj zdej rajš uzame VELKO ohišje pa še večjo matično Razz
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 11.03.2008 21:43:29
BigZZ je napisal/a:
Lao je napisal/a:

a ma stock hladilnik gor? mogoče bi se dalo najdt kakšen tanjši hladilnik oz. manjši sem bi mogu fajn prečekerat. Sicer pa... sm ze veckrat to tudi sam občutiu, kupiš komponento... ni kompatibilna in na koncu si primoran kupit celo kišto Wink

...suženj tehnologije Very Happy.....

P.S Če bo kupu novo ohišje in matično naj zdej rajš uzame VELKO ohišje pa še večjo matično Razz

Ne rabi tanjši hladilnik, ampak ožji. Confused
Sicer ne vem če bi to šlo, ker je pomoje procesor lih ene tok širok(malo manj) kot pa kladilnik. Hladilnik je bolj visok kot pa širok, ki je pa čist vseen.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 14.03.2008 21:37:04
Takole je....

Zdej je dau od njega bratranc od grafe plastiko dol pa ji zamenjal hladilnik, pa dal manjšega gor pa še na rame dal dva hladilnika gor. Ker je zdej tanjša je šla lepo notr in vse je uredu. Zanimiv razplet.....dela pa ko šus.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 19.03.2008 15:30:58
yo sej nevem ka bi reku! Ta tvoj kolega je verjeten zlo nepremišljen clovk, kot prvo ma prešibek napajalnik (550W min.) za tako grafo kot sta ze ugotovila zasede dve pci reže... Nej kup kako 9600, 2600, 2400 druge so vse prevelke in zahtevajo dodatno napajanje al pa nej zamena preostale dele kompa. Pa ce ze menjaš za tok dobro grafo mors poleg tega zamenjat se cpu in pa ram drgac ti nc ne nuca.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani