[PC] Grafična kartica | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ja loh bi frenda poklicu pa bi ga uprašu...sam sej zdej je itaq vseen kera je. Grafa ne gre notr in to je to. Idina možnost je da kupi novo matično, sam to je spet $$$. Čeprov če mal pomislm bi mogu kupt tud nov ohišje. Mogoče bi blo bolš da bi kr nov comp kupu....sam, on ga noče. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
a ma stock hladilnik gor? mogoče bi se dalo najdt kakšen tanjši hladilnik oz. manjši sem bi mogu fajn prečekerat. Sicer pa... sm ze veckrat to tudi sam občutiu, kupiš komponento... ni kompatibilna in na koncu si primoran kupit celo kišto ![]() ...suženj tehnologije ![]() P.S Če bo kupu novo ohišje in matično naj zdej rajš uzame VELKO ohišje pa še večjo matično ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ne rabi tanjši hladilnik, ampak ožji. ![]() Sicer ne vem če bi to šlo, ker je pomoje procesor lih ene tok širok(malo manj) kot pa kladilnik. Hladilnik je bolj visok kot pa širok, ki je pa čist vseen. |
|||||||
![]() |
|||||||
Zdej je dau od njega bratranc od grafe plastiko dol pa ji zamenjal hladilnik, pa dal manjšega gor pa še na rame dal dva hladilnika gor. Ker je zdej tanjša je šla lepo notr in vse je uredu. Zanimiv razplet.....dela pa ko šus. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |