| iPFreak je napisal/a: |
| Zakaj ne kupiš preko UK online store?
Sicer pa boš ravno v času, ko bo bel (najbrž) lansiran. |
Misliš da ga kar v hotel naročim
Ne vem, upam le, da bo kaj zaloge tam fizično
| Iphone 4 UK | |||||
Misliš da ga kar v hotel naročim Ne vem, upam le, da bo kaj zaloge tam fizično _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Jaz tut v hotel se ga najbrž da naročit. Sploh, če domuješ v Ritzu.
|
|||||
Če bi bil v Ritzu bi verjetno kar celo trgovino zase najel
Se bom kar sprehodu do Covent Gardna in ga probal dobit. Ravn zato sem spraseval če kdo ve kaksno je trenutno stanje z zalogo v omenjeni trgovini. _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
KSZ
Včeraj skoraj cel dan, pa skoraj celo noč poskusil narediti rezervacijo, pa so bili iPhoni v vseh iStorih kao nedosegljivi. Sestra je v Londonu, pa je šla danes okrog 10 ure v iStore na Regent streetu, pride tja, imela bi Iphone, brez problema. Že veselo čakam. Pride v ponedeljek nazaj. Lp, |
|||||
No pa ga imam tudi jaz - novega i4 iz Uk !
Bil v Covent gardnu kjer sem ga dobil brez problema. Bil tudi v Regent street kjer bi se ga tudi dalo dobiti. Imeli celo belega a mi je bil crn vseeno lepsi Nek problemcic imam le z banko saj so mi za nakup 2x 'pobrali', saj so naredli avtorizacijo. Upam, da bo kmalu sproscena Drugace pa covent garden je res spica, priporocam ogled vsem ki imate iti namen v london _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Mogoče je eno rezervacija zneska drugo pa trganje.. Ali kaj podobnega..
|
|||||
Tole z avtorizacijo se je tud men zgodil. traja pa lahko tud 10 dni preden ti vrnejo. Mors kr na banko poklicat pa mal tezit. |
|||||
Ja eno je verjetno rezervacija (da vidijo ce sploh imas dovolj denarja za placilo), drugo placilo zneska.
Sem zeklical na banko in so mi rekli naj pocakam par dni potem pa dam reklamacijo ce se ne bo sprostilo. Sej nevem zdej a to mora apple sprostit al banka? _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
banka. ampak si vzamejo 7 delavnih dni, da to nardijo. tko da upi da bo prej, pa skoz spremljaj svoj racun. |
|||||
Ponavadi je pri meni vedno 7 dan.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |