iPFreak je napisal/a: |
Zakaj ne kupiš preko UK online store?
Sicer pa boš ravno v času, ko bo bel (najbrž) lansiran. ![]() |
Misliš da ga kar v hotel naročim

Ne vem, upam le, da bo kaj zaloge tam fizično
Iphone 4 UK | |||||
Misliš da ga kar v hotel naročim ![]() Ne vem, upam le, da bo kaj zaloge tam fizično _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Se bom kar sprehodu do Covent Gardna in ga probal dobit. Ravn zato sem spraseval če kdo ve kaksno je trenutno stanje z zalogo v omenjeni trgovini. _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
Včeraj skoraj cel dan, pa skoraj celo noč poskusil narediti rezervacijo, pa so bili iPhoni v vseh iStorih kao nedosegljivi. Sestra je v Londonu, pa je šla danes okrog 10 ure v iStore na Regent streetu, pride tja, imela bi Iphone, brez problema. Že veselo čakam. Pride v ponedeljek nazaj. Lp, |
|||||
![]() |
|||||
Bil v Covent gardnu kjer sem ga dobil brez problema. Bil tudi v Regent street kjer bi se ga tudi dalo dobiti. Imeli celo belega a mi je bil crn vseeno lepsi ![]() Nek problemcic imam le z banko saj so mi za nakup 2x 'pobrali', saj so naredli avtorizacijo. Upam, da bo kmalu sproscena ![]() Drugace pa covent garden je res spica, priporocam ogled vsem ki imate iti namen v london ![]() _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tole z avtorizacijo se je tud men zgodil. traja pa lahko tud 10 dni preden ti vrnejo. Mors kr na banko poklicat pa mal tezit. |
|||||
![]() |
|||||
Sem zeklical na banko in so mi rekli naj pocakam par dni potem pa dam reklamacijo ce se ne bo sprostilo. Sej nevem zdej a to mora apple sprostit al banka? _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
banka. ampak si vzamejo 7 delavnih dni, da to nardijo. tko da upi da bo prej, pa skoz spremljaj svoj racun. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |