Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
iPhone belezi vsak vas korak
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 20.04.2011 22:13:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Oprosti ce sem te uzalil ampak ljudje danes enostavno kondicionirano razmisljajo.

Namesto da razmislijo se posmehujejo.
Namesto da kriticno nepristransko premislijo kar oznacijo za nekaksne teorije in nadaljujejo v svoji nevednosti.

Na ocitne stvari ne vem npr.rusenje dvojckov za katere obstajajo dokazi o rusenju za katere sta dva danska znanstvenika podala dokaz, da so na samem mestu nasli nano-thermit najbolj sofisticirana termitna zmes na svetu ,katero se najde samo v dveh ali treh tajnih vojaskih labaratorijih po svetu.
Pol 30.000 znanstvenikov kateri zahtevajo novo neodvisno preiskavo pol experti za rusenje ,ki to pocnejo vsak dan trdijo da niti v milijon letih ni sans da se ena kaj sele 3 jeklene zgradbe zrusijo same vase zaradi ognja....

Itd itd to je bil samo en primer hocem pa povedat, da ljudje ob vseh teh obilnih dokazih kateri bi morali vzbuditi sum v njih in zeljo po raziskavi namesto tega odmahnejo z roko in se še posmehujejo raziskovalcem in jih oznacujejo za norce z aluminijastimi kapicami...
razumes pol frustracije in jezo in razumes pol tiste vodilne kateri tretirajo pol cel svet kot ene navadne zab... ovce s katerimi lahko pocnejo kaj hocejo ne glede tudi ce resnica pride na dan lahko nadaljujejo z svojim zlobnimi plani.

Zdaj mi bo spet nekdo prilimal off topic ampak pac moral sem.

Se enkrat brez zamere samo raje razmisli o realnosti......
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 20.04.2011 22:24:40
O dvojčih ti dam prav, ampak to ima nekakšne dokaze, na podlagi katerih se pač izoblikuje neka teorija. Na danem primeru zapisovanja pa ni ničesar kar bi kazalo, da se podatki kamorkoli pošiljajo, ali karkoli hujšega. Če pa se pojavi kakšen dokaz (realen), da se kamorkoli pošilja pa bi res lahko rekel, če se pa to res dogaja pa ni prav. Dokler pa vsaj nečesa na podlagi katerega bi lahko sklepali, da je nekaj na tem, temu ne in tudi ne bom verjel. Nisem pa bog, da bi govoril, v kaj boš verjel ti in v kaj bodo verjeli oni.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 21.04.2011 05:57:00
http://arstechnica.com/apple/news/2011/04/senator-questions-apple-in-wake-of-ios-tracking-scandal.ars

bad karma indeed

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 21.04.2011 14:57:39
pomoje to na posameznika ne vpliva, saj oni ne vejo kdo je lastnik, samo vejo kje se aparat nahaja...
to je bol uporabno v primerih večjih kraj ?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 21.04.2011 14:59:30
Sem ze disablal z jailbreak tweakom Wink
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 21.04.2011 15:23:50
applefanboy je napisal/a:
pomoje to na posameznika ne vpliva, saj oni ne vejo kdo je lastnik, samo vejo kje se aparat nahaja...
to je bol uporabno v primerih večjih kraj ?

Saj razen tebe, pa še to ni nujno, nobeden teh podatkov nima, so samo shranjeni.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 21.04.2011 15:34:48
ja, mene tak daleč to ne moti..kr onega v californii boki K***C kje se tebi v slo iphone premika Razz Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 21.04.2011 15:38:49
Ne v californiji... Ampak iz telefona lahko... Pa iz tvojga backupa.. Recimo tvoja punca Smile..
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 21.04.2011 16:04:54
gpc17 je napisal/a:
Ne v californiji... Ampak iz telefona lahko... Pa iz tvojga backupa.. Recimo tvoja punca Smile..

koliko vem, do teh podatkof ne prideš samo tak da bi lahko pogledal..
ni lepo varat Razz Very Happy šala Razz
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 21.04.2011 17:07:39
Pretorian je napisal/a:
Milans ce sodimo po nacinu delovanja ameriskih tajnih sluzb orwelovega pisanja....
Pol nisi vazen ti kot enota (do mogoce nekega prelomnega trenutka v tvojem zivlj) ampak je vazna celota .
Torej CONTROL , nadzor, ce te ne moti, da nas vedno bolj nadzirajo pol ni vse v redu s teboj.
Vem da se kondicionira ljudi, da je to cist ok lepo in prav in jim vrtijo big brother pralnice, da se cim prej sprijaznio in navadijo na novo realnost
ampak to ni prav ne to je hudo narobe.Odgovor ni sej nimam kaj skrivat to je debilski odgovor.
Ce pa ne ves zakaj pol pa bog nam pomagaj!

Rad bi te spoznal v zivo, da vidim to paranoično bitjece Smile, tako kot je Jest napisal nič takega ne delam, pa še celo želim, da bi bilo več kamer in nadzora, kar pomeni tudi večjo varnost za nas pa če vse dobro pretehtaš se moraš strinjati, ce se ne pa vseeno ostajam nivo nad teboj in te lepo pozdravljam.
Za tiste, ki pa pred punco skrivajo kje hodijo jim pa bog pomagaj.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 21.04.2011 17:10:17
Verjetno se je zavil v alu folijo ker vohunijo nanj ker edini pozna resnico o dvojckih...

Laughing
zarotniki so najjaci. Rolling Eyes
pretorian, kaj pa ponudnik storitev, k vidi tvoj IMEI in lokacijo tvojega telefona ves cas ko si priklopljen?

Mislim, kokrkol sm ze preprican in ne kupim tega ker prodajajo, ne kupim tut sranja ki ga prodajate zarotniki... Isti kurac, ti verjames enim, eni verjamejo drugim. nima to pol kurca veze s kriticnim razmisljanjem, ovca si samo da v drugi credi.

drugace pa, ze vzgoja v soli vzpodbuja konformnost in ne kriticnega ramisljanja... Tako pac je. Vcasih ko ni blo absolutnega nadzora je bila represija (bila cerkev), potem je bila tajna policija, zdaj je internet.
potem je vojna in se vse skupaj resetira. Ljudje so neumni in gredo z glavo skozi zid.

http://www.macrumors.com/2011/04/21/senator-asks-apple-about-location-tracking-issues-as-experts-weigh-in/
hej pretorian, te Chemtraili tut skrbijo? Pa lizard people?

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #32   Objavljeno 21.04.2011 18:02:50
Ravno prisel iz tujine.

Milans kdaj hoces se lahko v zivo vidiva.
In tvoj pojem je da smo zaradi kamer bolj varni lool ja sej zato pa gledas vedno vec zanalasc pred kamerami posnetkov umorov in kriminala ker jih te kamere varujejo loool.

Ploki pridi kuza k nogi kuza...

Kaj provociras ce pa ti je ze sam citat bivsega agenta cie povedal kam spadas in kako neinteligenten si.
Ti si tisti tipicni primer butlja ki se posmehuje ljudem z aluminijastimi kapicami(verjetno imas ogromno kompleksov pa to rabis za boljse pocutje)
ker govorijo nekaksne teorije za katere pa ni dokazov ker se tesko dobijo

no in ko pa se kaj od tega kdaj zve si pa ti tisti ,ki pa je pol najbolj glasen ces kako si to cel cas vedel samo nisi hotel o tem bla bla.

Ja skrbijo me chemtraili ker so jih dokazali ameriska vlada pa priznala ce bi bil malo bolj razgledan bi to vedel sicer njihova razlaga je da s tem hladijo zemljo povedano na White house konferenci no naprej se smej butec.

lizzard people to pa mislis to od David Icke zdi se mi prevec za lase privleceno in filmsko ali neverjetno ampak ker ne vem 100% dopuscam majhno moznost da se motim se pa ne posmehujem ker z tem samo izrazam lastno ignoranco idiotizem in nekulturo..

Glej F... O.. ker si zabit,nerazgledan in na ravni otrocaja, ki se posmehuje in misli da je pameten!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 21.04.2011 18:40:21
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ploki
tu mas, "pridi k nogi". Smile

jaz sem neinteligenten, ti pa resujes izkoriscanje ljudi s piratstvom. Very Happy pa saj ti si se vecji heroj kot don kihot.

me pa veseli da sem ti stopil na zulj, se je pokazala tvoja neizmerna inteligenca, kultura in sirina.

*beee*. Very Happy

shit, sem mislil da dan skoraj ne more biti lepsi. Laughing

Nazadnje urejal/a Ploki Čet 21. Apr 2011 18:43; skupaj popravljeno 1 krat

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #34   Objavljeno 21.04.2011 18:42:27
Meni zveni kot floki zato pa...
Tako kot tvoja ....kdo je nor tisti ki se smeje necemu ali tisti ki poslusa in razmisli?

Daj no ne obracaj se mi vec ker ne prenasam dobro taksnih....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 21.04.2011 18:45:07
Hahaha Very Happy
pises tocno to kar se najde na vsaki strani ce pogooglas "conspiracy" theory in cisto nic ni zraslo na tvojem zelniku. Laughing
niti ne verjamem uradnim razlagam Smile ampak tako kot ne verjamem uradnim razlagam ne verjamem zarotnikom ki se nemalokrat izkazejo za politicno motivirane. Very Happy

jaz se ne smejim morebitni moznosti da je to vse res... jaz se smejim tebi Laughing

tako da, nevem v kateri knjigi je "beri, prilepi na forum" definirano kot razmisljanje. Bo ze drzalo. Very Happy

verujes clovek... Smile vera =! dvom... dvom = razmisljanje... vera = sledenje...

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #36   Objavljeno 21.04.2011 19:17:29
Pretorian je napisal/a:
Milans ce sodimo po nacinu delovanja ameriskih tajnih sluzb orwelovega pisanja....
Pol nisi vazen ti kot enota (do mogoce nekega prelomnega trenutka v tvojem zivlj) ampak je vazna celota .
Torej CONTROL , nadzor, ce te ne moti, da nas vedno bolj nadzirajo pol ni vse v redu s teboj.
Vem da se kondicionira ljudi, da je to cist ok lepo in prav in jim vrtijo big brother pralnice, da se cim prej sprijaznio in navadijo na novo realnost
ampak to ni prav ne to je hudo narobe.Odgovor ni sej nimam kaj skrivat to je debilski odgovor.
Ce pa ne ves zakaj pol pa bog nam pomagaj!

Jaz vem da na meni ta tvoj takozvani "NADZOR" ni pustil še nobenih negativnih posledic in zato se jaz zaradi takih stvari ne sekiram. Ti se pa kar mrzlično začneš tresti, če kje na ulici kako kamero vidiš. Mislim meni se zdi da pretiravaš.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #37   Objavljeno 21.04.2011 19:21:59
klemn18:
epic.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 21.04.2011 20:22:36
Hahaha nekateri se pa zelo bojite za svoje lokacije a mislite, da vam bo Steve Jobs prišel na dvorišče ali pa v službo? Rolling Eyes
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #39   Objavljeno 21.04.2011 20:29:46
Spremljajo gibanje vseh Jabuk uporabnikov v Sloveniji potem bodo na podlagi gostitev izracunali lokacijo za slovenski AppleStore.

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #40   Objavljeno 21.04.2011 20:58:47
Steve Jobs the Big Brother Laughing

Tako od oka, glede na razpored pikic, bi rekel, da telefon v osnovi ne špijonari za lokacijo, kje si bil, temveč za tem katere bazne postaje je slišal ter na podlagi slednji izračunal geografsko lokacijo. Potem pa reč lahko ponuca, kot cache, da mu ni treba podatkov nonstop fehtarit od Applovih strežnikov. Sicer pa ne dvomim, da bo padel kak uraden odgovor od Apple-ta. Smile

Ogo
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani