iPhone belezi vsak vas korak | |||||
Namesto da razmislijo se posmehujejo. Namesto da kriticno nepristransko premislijo kar oznacijo za nekaksne teorije in nadaljujejo v svoji nevednosti. Na ocitne stvari ne vem npr.rusenje dvojckov za katere obstajajo dokazi o rusenju za katere sta dva danska znanstvenika podala dokaz, da so na samem mestu nasli nano-thermit najbolj sofisticirana termitna zmes na svetu ,katero se najde samo v dveh ali treh tajnih vojaskih labaratorijih po svetu. Pol 30.000 znanstvenikov kateri zahtevajo novo neodvisno preiskavo pol experti za rusenje ,ki to pocnejo vsak dan trdijo da niti v milijon letih ni sans da se ena kaj sele 3 jeklene zgradbe zrusijo same vase zaradi ognja.... Itd itd to je bil samo en primer hocem pa povedat, da ljudje ob vseh teh obilnih dokazih kateri bi morali vzbuditi sum v njih in zeljo po raziskavi namesto tega odmahnejo z roko in se še posmehujejo raziskovalcem in jih oznacujejo za norce z aluminijastimi kapicami... razumes pol frustracije in jezo in razumes pol tiste vodilne kateri tretirajo pol cel svet kot ene navadne zab... ovce s katerimi lahko pocnejo kaj hocejo ne glede tudi ce resnica pride na dan lahko nadaljujejo z svojim zlobnimi plani. Zdaj mi bo spet nekdo prilimal off topic ampak pac moral sem. Se enkrat brez zamere samo raje razmisli o realnosti...... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://arstechnica.com/apple/news/2011/04/senator-questions-apple-in-wake-of-ios-tracking-scandal.ars
bad karma indeed _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
![]() |
|||||
to je bol uporabno v primerih večjih kraj ? |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Saj razen tebe, pa še to ni nujno, nobeden teh podatkov nima, so samo shranjeni. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
koliko vem, do teh podatkof ne prideš samo tak da bi lahko pogledal.. ni lepo varat ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Rad bi te spoznal v zivo, da vidim to paranoično bitjece ![]() Za tiste, ki pa pred punco skrivajo kje hodijo jim pa bog pomagaj. |
|||||
![]() |
|||||
![]() zarotniki so najjaci. ![]() pretorian, kaj pa ponudnik storitev, k vidi tvoj IMEI in lokacijo tvojega telefona ves cas ko si priklopljen? Mislim, kokrkol sm ze preprican in ne kupim tega ker prodajajo, ne kupim tut sranja ki ga prodajate zarotniki... Isti kurac, ti verjames enim, eni verjamejo drugim. nima to pol kurca veze s kriticnim razmisljanjem, ovca si samo da v drugi credi. drugace pa, ze vzgoja v soli vzpodbuja konformnost in ne kriticnega ramisljanja... Tako pac je. Vcasih ko ni blo absolutnega nadzora je bila represija (bila cerkev), potem je bila tajna policija, zdaj je internet. potem je vojna in se vse skupaj resetira. Ljudje so neumni in gredo z glavo skozi zid. http://www.macrumors.com/2011/04/21/senator-asks-apple-about-location-tracking-issues-as-experts-weigh-in/ hej pretorian, te Chemtraili tut skrbijo? Pa lizard people? _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Milans kdaj hoces se lahko v zivo vidiva. In tvoj pojem je da smo zaradi kamer bolj varni lool ja sej zato pa gledas vedno vec zanalasc pred kamerami posnetkov umorov in kriminala ker jih te kamere varujejo loool. Ploki pridi kuza k nogi kuza... Kaj provociras ce pa ti je ze sam citat bivsega agenta cie povedal kam spadas in kako neinteligenten si. Ti si tisti tipicni primer butlja ki se posmehuje ljudem z aluminijastimi kapicami(verjetno imas ogromno kompleksov pa to rabis za boljse pocutje) ker govorijo nekaksne teorije za katere pa ni dokazov ker se tesko dobijo no in ko pa se kaj od tega kdaj zve si pa ti tisti ,ki pa je pol najbolj glasen ces kako si to cel cas vedel samo nisi hotel o tem bla bla. Ja skrbijo me chemtraili ker so jih dokazali ameriska vlada pa priznala ce bi bil malo bolj razgledan bi to vedel sicer njihova razlaga je da s tem hladijo zemljo povedano na White house konferenci no naprej se smej butec. lizzard people to pa mislis to od David Icke zdi se mi prevec za lase privleceno in filmsko ali neverjetno ampak ker ne vem 100% dopuscam majhno moznost da se motim se pa ne posmehujem ker z tem samo izrazam lastno ignoranco idiotizem in nekulturo.. Glej F... O.. ker si zabit,nerazgledan in na ravni otrocaja, ki se posmehuje in misli da je pameten! |
|||||
![]() |
|||||
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ploki
tu mas, "pridi k nogi". ![]() jaz sem neinteligenten, ti pa resujes izkoriscanje ljudi s piratstvom. ![]() me pa veseli da sem ti stopil na zulj, se je pokazala tvoja neizmerna inteligenca, kultura in sirina. *beee*. ![]() shit, sem mislil da dan skoraj ne more biti lepsi. ![]() Nazadnje urejal/a Ploki Čet 21. Apr 2011 18:43; skupaj popravljeno 1 krat _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Tako kot tvoja ....kdo je nor tisti ki se smeje necemu ali tisti ki poslusa in razmisli? Daj no ne obracaj se mi vec ker ne prenasam dobro taksnih.... |
|||||
![]() |
|||||
![]() pises tocno to kar se najde na vsaki strani ce pogooglas "conspiracy" theory in cisto nic ni zraslo na tvojem zelniku. ![]() niti ne verjamem uradnim razlagam ![]() ![]() jaz se ne smejim morebitni moznosti da je to vse res... jaz se smejim tebi ![]() tako da, nevem v kateri knjigi je "beri, prilepi na forum" definirano kot razmisljanje. Bo ze drzalo. ![]() verujes clovek... ![]() _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Jaz vem da na meni ta tvoj takozvani "NADZOR" ni pustil še nobenih negativnih posledic in zato se jaz zaradi takih stvari ne sekiram. Ti se pa kar mrzlično začneš tresti, če kje na ulici kako kamero vidiš. Mislim meni se zdi da pretiravaš. |
|||||
![]() |
|||||
![]() epic. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() Tako od oka, glede na razpored pikic, bi rekel, da telefon v osnovi ne špijonari za lokacijo, kje si bil, temveč za tem katere bazne postaje je slišal ter na podlagi slednji izračunal geografsko lokacijo. Potem pa reč lahko ponuca, kot cache, da mu ni treba podatkov nonstop fehtarit od Applovih strežnikov. Sicer pa ne dvomim, da bo padel kak uraden odgovor od Apple-ta. ![]() ![]() Ogo |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |