Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iPhone 4 isz servisa zaklenjen?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 29.03.2011 16:06:06
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali pa ne... Very Happy Very Happy
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 29.03.2011 16:08:23
Jest je napisal/a:
In se to ... jailbreak NI prepovedan... in ni nelegalen ... Tako so ugotovili ameriski pravniki >> http://www.wired.com/threatlevel/2010/07/feds-ok-iphone-jailbreaking/

To, da je jailbreak legalen, ščiti samo hackerje (tako da jih apple ne more tožariti kakor sony sedaj toži geohota). Za uporabnike se ni čisto nič spremenilo. Če ti bodo na servisu zaznali oz. opazili jailbreak, ti še vedno lahko razveljavijo garancijo.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 29.03.2011 21:59:51
bukovich je napisal/a:
inspiron je napisal/a:
Tudi, ce se bo izkazalo, da v tem primeru ne gre za zgoraj omenjeni scenarij, mi bo vedno uganka, cez koliko takega sranja smo ljudje prpravljeni iti (v tem primeru kupovanje zaklenjenga iPhona), zato da prisparamo... hm.. koliko... 100 evrov???

V svetu velja "Nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni!".
V Sloveniji pa velja "Sparajmo! Pa naj stane kolikor hoce!"

Ljudje!

Kaj vsi "tovarniški odklenjenci štiric" takoj navalite na folk ki si je pač kupil
zakljenjen i4,v smislu koliko si pa prišparal. Prodajajo se že za 300eur, osebno sem ga kupil za 100eur, sicer mi je žal,vendar ima moj 1,5 leto star otrok veliko zadovoljstvo, pa tudi lep obteževalnik papirja je, ker je težek kot iz svinca.

Drugače se mi zdi i4 lep telefon, vendar podhranjen s uporabnimi funkcijami in ABSOLUTNO PREDRAG ČE GA KUPIŠ TOVARNIŠKO ODKLENJENEGA,TAKO DA SVAKA VAM ČAST; V SLOVENIJI NI RECESIJE!!!

p.s.:Ne obupat z odklepom, če BMW X6 odklenejo in vžgejo v manj kot 2min, ni moč da enga odklepa ne bodo zmogli odkrit... Tako da ne prodajajte in ne obupajte nad odklepom. Pride, pride!!!

konc konceu pa tud kak samsung s ali pa dober htc ni ravno poceni!!! usak zase ve kaj mu odgovarja...če že imam iphona prisegam na odklenjenega,še nisem imel zaklenjenega tako da niti newem kako to zgleda.....itd.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 31.03.2011 09:17:57
Re: iPhone 4 isz servisa zaklenjen?
idavid4 je napisal/a:

Jaz sem kupil telefon unlocked za polno ceno v Londonu. Potem so mi ga čez 3 mesece v isti trgovini zamenjali, ker mi je šel zvočnik, saj telefonov v garanciji sploh ne popravljajo. No, in novi telefon se spraviva mi2 potem aktivirat, ampak mi je prodajalka v Apple Storu že vnaprej rekla, da bo utegnilo trajati, preden se odklene na moj SIM, vse do 24 ur, saj morajo vsako novo enoto obdelati v osrednji bazi podatkov. In če ni katera od kartic operaterjev, ki ponujajo iPhone, pač nekako dalj traja. In res sem dobil enak ekran, kot ti, torej da SIM ni supported. Ampak me je pomirila, naj ne skrbim, saj je povsod zavedeno, da je bil prvi telefon kupljen unlocked, kot takega pa je zavedla tudi novega - zamenjavo. Telefon je namreč zaklenjen samo pri njih, v njihovi bazi podatkov, hardversko so vsi enaki. Seveda me je zaskrbelo, ampak sem rekel, nič, grem v hotel, pa jutri magari spet nazaj, če bo treba. Čez eno uro, ko sem bil v hotelu, je zadeva stekla normalno.

Pač pa ne morem dovolj poudariti pomena stalne sinhronizacije (in backupov).
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani