Mac OS X na navadnem PC-ju ??? | |||
|
|||
![]() |
|||
rule #2 če dela tako kot mora ne delaj nič. drajverje poskusi iz kake"hackintosha" releasa pobrat, .kext koncnice isces |
|||
![]() |
|||
http://www.hackint0sh.org/
Tukaj bo verjetno bolj primerno mesto, kjer boš dobil odgovore na svoja vprašanja. Uradnih driverjev ni. So samo driverji ki jih nekateri uporabniki programirajo - in načeloma 100% podpore ni prav tako ni nobenega zagotovila da bodo gonilniki ki si jih potegnil dol delali. Jaz sem spravil 10.6 na Toshibin prenosnih -> to je bil hiter del. Potreboval pa sem gonilnike za skorajda vsako napravo: tipkovnico, trackpad, grafično, zvok, ... Dela je bilo veliko, saj je na netu veliko gonilnikov, in nekateri ne delujejo. Bootanje - jaz imam za to namenski USB ključ (256 MB) na katerem je naložen Chameleon Bootloader. Z njega se mi naložijo vsi potrebni gonilniki, potem pa se boota sistem. Res pa je da imam jaz "kvazi" dual boot - Windowse in Mac OSx. V Windowse se mi računalnik normalno zažene, če pa hočem v Mac preko USB ključa. Je mogoče komplicirano, vendar je na ta način sistem enostavneje posodabljati. Saj imaš na disku vedno čisto kopijo MacOS -a. Kaj naj rečem - srečno pri iskanju gonilnikov - jaz sem se matral 2 meseca da sem vse skupaj zbral. |
|||
![]() |
|||
Če boš uporabljal 32bitni sistem potem rabiš 32bitne gonilnike če pa 64bitni sistem pa 64 bitne gonilnike. Srečno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |