Imam par vprašanj za vas, ki ste strokovnjaki za Apple. Imam namreč nekaj manjših a upam da rešljivih težavic. Najprej me zanima ena zadeva. Iz interneta sem potegnil operacijski sistem Max OS X 10.6.5 in ga s pomočjo iBoot-a in USB ključa namestil na svoj PC. Uspešno sem ga uspel tudi nadgraditi na 10.6.6. Sedaj pa se pojavijo problemčki. Prvi je ta, da mi ne dela internet in resolucije ozadja ne morem spremeniti v višjo. Vse to je stvar driverjev. To se zavedam. Vendar ne vem kje jih najti oziroma kako jih sedaj naknadno inštalirati ko je sistem že inštaliran. Imam pa osnovno ploščo ASUS P5K-E in na njej integrirano mrežno in wireless kartico. Torej potrebujem ta dva driverja. Potem imam vgrajeno ATI Radeon X1950Pro grafično kartico. Potrebujem tudi ta driver. Zvok, miška in tipkovnica mi pa delujejo normalno. Rad bi le grafiko porihtal in internet, da bi mi delal. Naslednji problem pa je, da mi MAC OS X noče zalaufati, če nimam notri iBoot CD-ja in se mi sistem vedno boota preko njega. Za vašo pomoč vam bom zelo hvaležen, če mi lahko kdo pomaga. Hvala stokrat vsem v naprej za vaše odgovore.

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani