A je kakšna aplikacija za prenašanje .pdf datotek na iPhone? Na tak način da lahko naložiš neposredno iz PC-ja (windows 7) na iphone (iphone 3gs 4.1)?
Se opravičujem, če je tema že odprta.
| PDF Aplikacije | |||||
A je kakšna aplikacija za prenašanje .pdf datotek na iPhone? Na tak način da lahko naložiš neposredno iz PC-ja (windows 7) na iphone (iphone 3gs 4.1)?
Se opravičujem, če je tema že odprta. |
|||||
Na appstore imaš iBooks. Nato pa prek itunsa preneseš .pdfje |
|||||
Super. Mi še poveš kako?
|
|||||
Povleci-spusti v iTunes
|
|||||
GoodReader
|
|||||
Ki je plačljiv , ibooks pa je zastojn pa meni še lepši na pogled in pravtako enostaven za uporabo, hiter in omogoča iskanje po ključnih besedah |
|||||
Rabis nekje en pdf:
goodreader se poveze, na dropbox, ftp(neomejeno prostora), in potegnes dol. Ibooks tega ne omogoča, ali že imaš na ipadu(dropbox , sync) ali pa nimaš. To je vredno tistih 1.5e |
|||||
Še en glas za GoodReader. Zraven tega, ko želiš nek PDF prenesti s spleta, zat to več ne potrebuješ iTunes in računalnika, ampak v mobilnem Safariju samo klikneš "Open this PDF in GoodReader" in ga avtomatsko pretoči.
|
|||||
Meni največja prednost je tudi to, da omogoča pdfje velike 200MB in več...
|
|||||
kaj misliš z ftp, neomejeno prostora? LP |
|||||
GoodReader +1
V Goodreader se lahko direktno konektaš s Safarijem na iPadov IP naslov (wifi transfer) in preko njega direktno naložiš fajle. |
|||||
Nekje imas en ftp account, kjer imas neomejeno prostora.
Goodreader se poveze na ftp, in vidi vse tvoje pdfje na tem ftpju. In lahko preneses k sebi ta pdf. Pri dropbox si omejen na recimo 2G-10G, pri ftpju pa nisi omejen. |
|||||
me prav zanima kaj za ene zadeve imaš da so pdf veliki 200mb in več
|
|||||
Skenirana knjiga 178MB
Pdf imunologije 154MB Anatomski atlas 313MB In vse to bere brez problema... |
|||||
readdle docs je tudi dober
|
|||||
- Avoid
A bi se dalo kakšnega od pdf-jev dobit za dl?? Vsaj po naslovu so zanimivi.. Piši na ZS lp |
|||||
Jest sm pa iz "Fast PDF" zlo zadovoljen
|
|||||
KGBnet
|
|||||
Powerpoint pdfjev meni noben vredu ne bere, vsi so počasni še najboljši se mi zdi Ibooks. Fast pdf ma pa čisto isti engine kot ibooks s tem da lahko daš na ftp datoteke.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |