A je kakšna aplikacija za prenašanje .pdf datotek na iPhone? Na tak način da lahko naložiš neposredno iz PC-ja (windows 7) na iphone (iphone 3gs 4.1)?
Se opravičujem, če je tema že odprta.

| PDF Aplikacije | |||||

A je kakšna aplikacija za prenašanje .pdf datotek na iPhone? Na tak način da lahko naložiš neposredno iz PC-ja (windows 7) na iphone (iphone 3gs 4.1)?

Se opravičujem, če je tema že odprta.  | 
	|||||

Na appstore imaš iBooks. Nato pa prek itunsa preneseš .pdfje  | 
	|||||

Super. Mi še poveš kako? 

| 
	|||||

Povleci-spusti v iTunes 

| 
	|||||

GoodReader 

| 
	|||||

Ki je plačljiv , ibooks pa je zastojn pa meni še lepši na pogled in pravtako enostaven za uporabo, hiter in omogoča iskanje po ključnih besedah  | 
	|||||

Rabis nekje en pdf:

goodreader se poveze, na dropbox, ftp(neomejeno prostora), in potegnes dol. Ibooks tega ne omogoča, ali že imaš na ipadu(dropbox , sync) ali pa nimaš. To je vredno tistih 1.5e  | 
	|||||

Še en glas za GoodReader. Zraven tega, ko želiš nek PDF prenesti s spleta, zat to več ne potrebuješ iTunes in računalnika, ampak v mobilnem Safariju samo klikneš "Open this PDF in GoodReader" in ga avtomatsko pretoči. 

| 
	|||||

Meni največja prednost je tudi to, da omogoča pdfje velike 200MB in več... 

| 
	|||||

kaj misliš z ftp, neomejeno prostora? LP  | 
	|||||

GoodReader +1

V Goodreader se lahko direktno konektaš s Safarijem na iPadov IP naslov (wifi transfer) in preko njega direktno naložiš fajle.  | 
	|||||

Nekje imas en ftp account, kjer imas neomejeno prostora.

Goodreader se poveze na ftp, in vidi vse tvoje pdfje na tem ftpju. In lahko preneses k sebi ta pdf. Pri dropbox si omejen na recimo 2G-10G, pri ftpju pa nisi omejen.  | 
	|||||

me prav zanima kaj za ene zadeve imaš da so pdf veliki 200mb in več 

| 
	|||||

Skenirana knjiga 178MB

Pdf imunologije 154MB Anatomski atlas 313MB In vse to bere brez problema...  | 
	|||||

readdle docs je tudi dober 

| 
	|||||

- Avoid

A bi se dalo kakšnega od pdf-jev dobit za dl?? Vsaj po naslovu so zanimivi.. Piši na ZS lp  | 
	|||||

Jest sm pa iz "Fast PDF" zlo zadovoljen

| 
	|||||

KGBnet   

| 
	|||||

Powerpoint pdfjev meni noben vredu ne bere, vsi so počasni še najboljši se mi zdi Ibooks. Fast pdf ma pa čisto isti engine kot ibooks s tem da lahko daš na ftp datoteke. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |