kutoga je napisal/a: |
Pol boš kot en znanec...ko za vsako stvar čaka nov model, in pol ne kupi v bistvu nič, vse samo gleda ![]() iPhone so itak lep primer, za to da držijo ceno tudi dolgoročno! LP |
Istega mnenja, a si me prehitel

Iphone 3G -> 4 | |||||
Istega mnenja, a si me prehitel ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Eventuelno bom seveda zamenjal za sodobnejšega jabučka. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Js sem s svojim 3G-jem takrat zamudil 7 mesecev (kupil sem ga januarja), pa se mi do napovedi 4-ke ni zdelo, da kaj zamujam. Če mal špekuliram, mislim da naslednik 4-ke ne bo naredil tako velikega koraka, kot je bil med 3GS in 4-ko. |
|||||
![]() |
|||||
Vse aplikacije sem kupil preko accounta v app store. Če priklopim 4-ko in syncam z vpisanim accountom mi bo prenesel vse aplikacije na novega? Kako je s kontakti? Zaenkrat imam narejen le backup, ali to zadošča, ali moram syncat z mobileme oz. primerljivimi aplikacijami? 3G bom zgleda zapustil punci, kar pomeni, da ji moji kontakti ne bodo ustrezali. Če ustvarim nov account za punco pa zgubi vse aplikacije, ne? Se kontakti na iphone shranjujejo (duplicirajo) na sim kartico? Hvala za pomoč |
|||||
![]() |
|||||
če boš 3G dal punci samo naredi frišen restore in set up as new device, naloži appse ki jih želi, imenik je najbolje da tudi ona synca z nečim kar sem ti zgoraj napisal in potem v telefon prenese svoj imenik. lahko pa po restoru in ko bo telefon čisto prazen nanj importa vse kontakte s SIM kartice, če jih ima shranjene na njej. Bistvo: imejta vsak svoj imenik syncan vsak s svojim recimo gmail accountom ali mobileme ipd., app store račun pa imata skupen ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Na začetku sem enkrat poskusil syncat z gmail-om in nisem povsem prepričan na kako logiko deluje. Zgodilo se je, da sem izgubil vse kontakte v telefonu katerem se dobil nadomeščene z gmail kontakti, ki so brez telefonskih. Torej, kako tu dela logika synca? Kateri je pri syncu "master", od koga kopira komu? |
|||||
![]() |
|||||
Če se ne motim, lahko v gmailu tudi izvoziš / backupiraš ven kontakte, za vsak slučaj. Sem zamenjal že par telefonom in do sedaj z gmail in google apps syncom nisem imel težav... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |