Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Iphone 3G -> 4
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 09.12.2010 08:03:07
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kutoga je napisal/a:
Pol boš kot en znanec...ko za vsako stvar čaka nov model, in pol ne kupi v bistvu nič, vse samo gleda Wink pa boš naslednjega preskočil, če temu že tak, ali pa pol 4-ko prodaš daš nekaj zraven in si vseeno lahko vzameš nov model ko bo,... varijant je 1001

iPhone so itak lep primer, za to da držijo ceno tudi dolgoročno!

LP

Istega mnenja, a si me prehitel Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 09.12.2010 08:03:34
Ne, to ne. 3G sem kupil neglede na vse, ampak ko vsako leto dajo ven novega; 4-ko sem zamudil že za šest mesecev. Počakam nadaljnih 6 in dobim drugega, ali kupim sedaj pa je čez 6 mesecev že "zastarel".

Eventuelno bom seveda zamenjal za sodobnejšega jabučka.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 09.12.2010 08:52:06
Kaj boš ti naredil, ti noben ne more povedat. Odločit se moraš (kot pri vseh stvareh) sam.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 09.12.2010 08:57:02
Phoinix je napisal/a:
Ne, to ne. 3G sem kupil neglede na vse, ampak ko vsako leto dajo ven novega; 4-ko sem zamudil že za šest mesecev. Počakam nadaljnih 6 in dobim drugega, ali kupim sedaj pa je čez 6 mesecev že "zastarel".

Eventuelno bom seveda zamenjal za sodobnejšega jabučka.

Js sem s svojim 3G-jem takrat zamudil 7 mesecev (kupil sem ga januarja), pa se mi do napovedi 4-ke ni zdelo, da kaj zamujam.
Če mal špekuliram, mislim da naslednik 4-ke ne bo naredil tako velikega koraka, kot je bil med 3GS in 4-ko.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 24.12.2010 21:42:24
Odločitev se nagiba k 4-ki, pa se porajajo vprašanja.

Vse aplikacije sem kupil preko accounta v app store. Če priklopim 4-ko in syncam z vpisanim accountom mi bo prenesel vse aplikacije na novega? Kako je s kontakti? Zaenkrat imam narejen le backup, ali to zadošča, ali moram syncat z mobileme oz. primerljivimi aplikacijami?

3G bom zgleda zapustil punci, kar pomeni, da ji moji kontakti ne bodo ustrezali. Če ustvarim nov account za punco pa zgubi vse aplikacije, ne?

Se kontakti na iphone shranjujejo (duplicirajo) na sim kartico?

Hvala za pomoč
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 24.12.2010 21:57:17
1 račun je vezan na n-številko iNaprav. Tako da če imaš oba telefona syncala s trenutnim app store accountom lahko imaš brez težav appse na obeh. kontakte je najboljše syncat z googlom, mobileme, adress book(če imaš maca), ipd..
če boš 3G dal punci samo naredi frišen restore in set up as new device, naloži appse ki jih želi, imenik je najbolje da tudi ona synca z nečim kar sem ti zgoraj napisal in potem v telefon prenese svoj imenik. lahko pa po restoru in ko bo telefon čisto prazen nanj importa vse kontakte s SIM kartice, če jih ima shranjene na njej.
Bistvo: imejta vsak svoj imenik syncan vsak s svojim recimo gmail accountom ali mobileme ipd., app store račun pa imata skupen Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 24.12.2010 22:03:20
Hvala za info. Tole syncanje kontaktov mi dela sive lase, samo če pomislim.

Na začetku sem enkrat poskusil syncat z gmail-om in nisem povsem prepričan na kako logiko deluje. Zgodilo se je, da sem izgubil vse kontakte v telefonu katerem se dobil nadomeščene z gmail kontakti, ki so brez telefonskih.

Torej, kako tu dela logika synca? Kateri je pri syncu "master", od koga kopira komu?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 25.12.2010 14:24:05
Najlažje je, če imaš fresh restore na iPhonu in ti vse samo prenese iz gmaila.

Če se ne motim, lahko v gmailu tudi izvoziš / backupiraš ven kontakte, za vsak slučaj.

Sem zamenjal že par telefonom in do sedaj z gmail in google apps syncom nisem imel težav...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 27.12.2010 20:17:12
Sej ko daš syncat kontakte spodaj izbereš čist na koncu ko piše Replace information on this device al nekak tak , in obklukaš pač kaj hočeš prenest na iphone, v tvojem primeru Contacts
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani