Aiport Extreme in dostop do USB diska | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Zdaj imam napreč WRT54GL in WD TV na katerega je priklopljen disk in to zgleda potem na računalniku kot neke vrste strežnik in ko hočem kaj skopirat hitrost na preseže 1Mbp/s, kar je počasneje kot mi torrent dol vleče ![]() torej me zanima, če se ta N standard pozna bistveno na hitrosti. Najboljše bi mi bilo, če bi mi to povedal nekdo, ki ima zadevo doma in to redno prakticira. LP |
|||||||
![]() |
|||||||
V bistvu ne vem kaj naj bi še registriral? Namreč na AirPortu sem vpisal svoj mobile me account, na računalniku pa tudi. A moram še kje kaj vpisat? |
|||||||
![]() |
|||||||
---- Access your drive over the Internet. Say you’re traveling and you need a file on the hard drive connected to your AirPort Extreme back at home. If you’re a MobileMe member using Mac OS X Leopard or Snow Leopard, no problem.* You can access all the files on your shared drive over the Internet. Simply register your AirPort Extreme with your MobileMe account, and your drive appears in your Finder sidebar just like any other attached drive. It’s like having your own personal file server wherever you go. |
|||||||
![]() |
|||||||
Iz Macbook-a brezžično (5 GHz band - N standard) preko Airport Extrema in nato na iMaca (je povezan direktno z Airportom preko gigabitne povezave) je prenos cca. 1,58 Mb/s. Se pravi 95 Mb je skopiralo v 60 s. Mnogo bolje je, če ni brezžične povezave in so vsi na gigabitni mreži. Potem mi leti vse skupaj med 20 in 30 Mb/s (imam starejšega Powermaca G4 za server in so tam malce počasnejši diski). |
|||||||
![]() |
|||||||
Ja, to sem naredil. V samem APE se vpiše "Register with MobileMe" in tam notri sem že takoj vpisal svoj mobileme account, jp. |
|||||||
![]() |
|||||||
Zakaj ne? IP + login je pri meni dovolj ... |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |