Jabuk
Video na Power Mac G5
Jablanator

Jablanator

Kraj: GC/AUS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.11.2010 14:20:58
Video na Power Mac G5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kateri programi za profesionalno urejanje videa še pašejo na Power Mac G5 Quad ?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.11.2010 14:27:52
Dela še Final Cut Express, Studio naj bi tudi še čeprav apple pravi drugače. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=755629&page=2
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor-Žalec
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.11.2010 17:09:52
FinalCut Pro je za Mac sisteme tisti program, s katerim boš najbolj profesionalno delal video. V kompletu FCP je še Motion - za uvodne in odjavne špice,ter vse gibljive slike, Live Type za izdelavo lastnih gibljivih fontov, SoundTrack Pro - za glasbo, Compressor - za export in kompresiranje videa v različne formate, DVD StudioPro - za izdelavo DVD menujev. Na netu lahko dobiš tudi zastonj Plug-ine FX factory, sicer jih ni veliko (zastonjskih) pa vendar.

Lep pozdrav
Jablanator

Jablanator

Kraj: GC/AUS
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 13.11.2010 19:50:54
Ja to je res...Final Cut Studio....je pa težava, da je treba najti program za PowerPC, ker G5 Quad najnovejše verzije ne delajo (samo Intel) teh pa ni veliko..'Confused'

Zanima me če ima kdo inštaliran Final Cut Studio na iMac-u 27" dela to ok?
Ali je obvezno treba imeti Mac pro mašino?

racka11 je napisal/a:
FinalCut Pro je za Mac sisteme tisti program, s katerim boš najbolj profesionalno delal video. V kompletu FCP je še Motion - za uvodne in odjavne špice,ter vse gibljive slike, Live Type za izdelavo lastnih gibljivih fontov, SoundTrack Pro - za glasbo, Compressor - za export in kompresiranje videa v različne formate, DVD StudioPro - za izdelavo DVD menujev. Na netu lahko dobiš tudi zastonj Plug-ine FX factory, sicer jih ni veliko (zastonjskih) pa vendar.

Lep pozdrav
Confused Confused Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor-Žalec
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 15.11.2010 08:26:35
Ja, jaz ga imam na iMacu. Dela SUPER, prav tako vsi programi, ki so zajeti zraven, vključno z Plug-ini. Celoten setup je velik okrog 60Gb.

Za več podrobnosti me lahko kontaktiraš na e-mail. (Profil)

LP

Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani