Kateri programi za profesionalno urejanje videa še pašejo na Power Mac G5 Quad ?
| Video na Power Mac G5 | |||||
Kateri programi za profesionalno urejanje videa še pašejo na Power Mac G5 Quad ?
|
|||||
Dela še Final Cut Express, Studio naj bi tudi še čeprav apple pravi drugače. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=755629&page=2
|
|||||
FinalCut Pro je za Mac sisteme tisti program, s katerim boš najbolj profesionalno delal video. V kompletu FCP je še Motion - za uvodne in odjavne špice,ter vse gibljive slike, Live Type za izdelavo lastnih gibljivih fontov, SoundTrack Pro - za glasbo, Compressor - za export in kompresiranje videa v različne formate, DVD StudioPro - za izdelavo DVD menujev. Na netu lahko dobiš tudi zastonj Plug-ine FX factory, sicer jih ni veliko (zastonjskih) pa vendar.
Lep pozdrav |
|||||
Ja to je res...Final Cut Studio....je pa težava, da je treba najti program za PowerPC, ker G5 Quad najnovejše verzije ne delajo (samo Intel) teh pa ni veliko..'
Zanima me če ima kdo inštaliran Final Cut Studio na iMac-u 27" dela to ok? Ali je obvezno treba imeti Mac pro mašino?
|
|||||
Ja, jaz ga imam na iMacu. Dela SUPER, prav tako vsi programi, ki so zajeti zraven, vključno z Plug-ini. Celoten setup je velik okrog 60Gb.
Za več podrobnosti me lahko kontaktiraš na e-mail. (Profil) LP _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |