Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
mojapple.net
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 10.11.2010 21:28:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
foruma mogoče sploh ne bo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 10.11.2010 21:45:19
Sej mamo najboljši apple forum v SLO: JABUK.SI Very Happy bil je privi in ohranit ga moramo! Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 10.11.2010 21:58:49
iPredator je napisal/a:
Sej mamo najboljši apple forum v SLO: JABUK.SI Very Happy bil je privi in ohranit ga moramo! Very Happy

Jst sem danes malo brskal po arhivu, in sem naletel na neko anketo, kjer sem zvedel da obstajajo se drugi Apple forumi,... Smile Drgac pa, cez jabuk.si ga ni... Smile
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 10.11.2010 21:59:09
Alen je napisal, da je v zadnjem času obisk foruma močno upadel... to je pa verjetno posledica ponovne oživitve jabuk.si foruma. Slovenija je pač premajhna za toliko apple forumov.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: PREKMURJELAND
Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 10.11.2010 22:24:57
ali pa recimo... neresnosti? 1x sem prosil za pomoč.. in od gospoda ALENA niti odgovor nisem si zaslužil... in recimo taki odnos me-je in bo vedno odbijalo od kakšnih koli strani...

lp
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 10.11.2010 22:28:25
Se strinjam s tabo mikrohard.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 10.11.2010 22:31:51
amen je napisal/a:
ali pa recimo... neresnosti? 1x sem prosil za pomoč.. in od gospoda ALENA niti odgovor nisem si zaslužil... in recimo taki odnos me-je in bo vedno odbijalo od kakšnih koli strani...

lp

To pa močno dvomim...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 11.11.2010 07:42:55
amen je napisal/a:

lp

Temu pa se rece "nehvaleznost" ... Alen portal dela in ustvarja v svojem prostem casu in od njega nima nic ... oziroma ima... cel kup dela Smile ... Govorim iz lastnih izkusenj z ustvarjanjem portala mobile.si (in se prej ko smo se druzili na mobisuxu) ...

Podobno je tudi tukaj na jabuk.si. V veliki vecini pa so uproabniki sami krivi za to, da ni odgovora, ker je mogoce odgovor napisan ze nestetokrat, samo se marsikomu ne ljubi niti s prstom migniti, da bi prislo do odgovora. Se celo vprasanje zastavijo tako, da se na podlagi tega ne da dati konkretnega odgovora. In marsikdaj se zogdi, da tako sporocilo sameva ali ali pa se vsuje plaz komentarjev, ki nimajo dirketne zveze z vprasanjem.

Ko bo potrebno za tako informacijo placati ali dati kaksno protiuslugo, pa je tak komentar delno upravicen. Pa se to ne vedno.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Drevo na vzhodu
Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 11.11.2010 10:56:01
Se strinjam z Jestom. Vedno gre samo neko jamranje s strani nekaterih članov tega ali pa bilokaterega foruma.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 11.11.2010 10:58:17
Ljudje jamrajo za stvari,mki so free in so dobra volja posamezika... Zelo zanimivo.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 12.11.2010 12:53:36
Tako kot je mikrohard rekel... Zaenkrat nas je premalo, da bi si lahko privoščili več forumov, naj bo raje vse na enem zbrano - tako bo večji feedback na zastavljena vprašanja.
Foruma res ne planiram postaviti ampak plani se lahko spremenijo. Imam pa nekaj drugega v planu..o tem pa takrat ko in če to uresničim.

amen je napisal/a:

lp

Tole me je pa res nasmejalo Smile
Nisem gospod in tudi še nekaj časa ne bom (beri: sem premlad, da bi me kdo nazival z gospodom Wink)

1. Predvidevam, da si mi poslal zasebno sporočilo ali mejl in vprašal za pomoč, nasvet itd. (tako kot marsikateri)? Ravno zato je bil forum postavljen, da se odpre nova tema, če podobna ne obstaja in se vpraša, na strani pa je pri zasebnih sporočilih in kontaktnem obrazcu pa je bilo jasno navedeno, da se uporabljajo samo v primeru, da je sporočilo zasebne narave in ne prošnja za pomoč, nasvet ali karkoli drugega. Individualne podpore ne nudim, ker za to ne prejemam in na koncu koncev tudi nočem nobenega plačila.
mojApple.net je prostovoljno delo - delo moje dobre volje - in je popolnoma nedobičkonosno. Tisti pa, ki mislite, da si zaslužite posebno pozornost, pa se raje obrnite na plačano pomoč in odštejte tistih nekaj 10€ na uro.

2. Če pa si pisal direktno na forum, je pa možno, da sem tvoj prispevek spregledal in nanj nisem odgovoril. Povem naj, da imam tudi druge, bolj pomembne obveznosti in včasih ne pogledam kak dan na forum.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani