Tako kot je mikrohard rekel... Zaenkrat nas je premalo, da bi si lahko privoščili več forumov, naj bo raje vse na enem zbrano - tako bo večji feedback na zastavljena vprašanja.
Foruma res ne planiram postaviti ampak plani se lahko spremenijo. Imam pa nekaj drugega v planu..o tem pa takrat ko in če to uresničim.
amen je napisal/a: |
ali pa recimo... neresnosti? 1x sem prosil za pomoč.. in od gospoda ALENA niti odgovor nisem si zaslužil... in recimo taki odnos me-je in bo vedno odbijalo od kakšnih koli strani...
lp |
Tole me je pa res nasmejalo
Nisem gospod in tudi še nekaj časa ne bom (beri: sem premlad, da bi me kdo nazival z gospodom

)
1. Predvidevam, da si mi poslal zasebno sporočilo ali mejl in vprašal za pomoč, nasvet itd. (tako kot marsikateri)? Ravno zato je bil forum postavljen, da se odpre nova tema, če podobna ne obstaja in se vpraša, na strani pa je pri zasebnih sporočilih in kontaktnem obrazcu pa je bilo jasno navedeno, da se uporabljajo samo v primeru, da je sporočilo zasebne narave in ne prošnja za pomoč, nasvet ali karkoli drugega. Individualne podpore ne nudim, ker za to ne prejemam in na koncu koncev tudi nočem nobenega plačila.
mojApple.net je prostovoljno delo - delo moje dobre volje - in je popolnoma nedobičkonosno. Tisti pa, ki mislite, da si zaslužite posebno pozornost, pa se raje obrnite na plačano pomoč in odštejte tistih nekaj 10€ na uro.
2. Če pa si pisal direktno na forum, je pa možno, da sem tvoj prispevek spregledal in nanj nisem odgovoril. Povem naj, da imam tudi druge, bolj pomembne obveznosti in včasih ne pogledam kak dan na forum.