| kerinj je napisal/a: | 	
		  muse kako imaš pa rešeno glede glasbe na Plexu? Jo dodaš iz Itunesa ali posebej music folderja? 

Ker fora da mam na Macbooku libary od itunsa v piko porihtano ne vem pa kako bi zdj naredil da bi se še na mac miniju v dnevni sobi naredila identična kopija v itunsu...

Sem probaval prenesti to kar imam na macbooku na minija pa mi je Plex dodal tako smešne coverje da fertik   | 	
Probal sem oboje, uporabit iTunes plugin in direktno indeksirat folder. Kar se tiče coverjev ni bil problem, v obeh primerih je vzel tiste, ki so zapisani v ID3 tagih.
Kar je tebe zmotilo, so bli verjetno coverji / arti izvajalcev, ki se pojavijo preden izbereš posamezen album. To je verziji .9 dosti bolje zrihtano, saj scrapper nabere kvalitetnejše fotke in opise bandov ter albumov.
Mene je bolj zmotilo, ker se je pojavil problem s hitrostjo brskanja po albumih, saj ima Plex .8 očitno težave z večjimi knjižnicami (imam indeksiranih cca 30.000 + skladb). 
Zankrat sem itak nazaj na .8 kjer uporabljan način indeksiranega folderja, torej ne iTunes plugina, ker slednji ne omogoča scrollanja po skladbi, ampak samo funkcijo naslednja / prejšnja skladba.
ZANIMIVOST: Sem zadnjič na drugem macu naložu .9 in se je v meniju Music v trenutku pojavila muska iz Minija v dnevni, kjer je sicer še v .8. Preko mreže je delalo neprimerno hitreje, kot na .8 lokalno!
Tako, da mislim, da je v .9 glede muske dosti bolje zrihtano, predvsem hitrost in scrapper.
Musko v Plexu imam sicer zaenkrat le za dopolnitev funcionalnosti, sicer najraje uporabljam iTunes remote na iPod Touchu, kjer vse skupaj dela kot mora (testiral tudi z 60.000+ skladbami v knjižnici).
Upam, da ti bo kaj v pomoč.
lp,
M