Jabuk
Iphone nakup
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.09.2010 17:03:21
Iphone nakup
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav!

Prosil bi vas za pomoč in pojasnilo, ker sem na področju Iphonov skrajno neizobražen. Imam namen kupiti tale Iphone v roku 2-4 dni (http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3gs-32gb-kot-nov-original-vsa-omrezja-jailbreak-garancijagps-slo-meni-ljnm--oglas1272428813). Tukaj piše da je odklenjen na vsa omrežja. Poklical sem tudi na to številko in sem vprašal če se ga da normalno posodabljati, brez skrbi da bi se zaklenil. Rekla je da se ne more, ampak da so drugi načini za posodabljanje. Sedaj bi vas prosil za pojasnilo, kakšni so drugi načini posodabljanja software (trenutno ima ta telefon ios4 gor). In me zanima, če bom lahko brez skrbi da bi se zaklenil, gor nalagal slike, videe, glasbo? Ali je moja edina skrb v tem primeru posodabljanje?
Prosim svetujte čimveč (česa naj se pazim pri nakupu, ali moram kaj preveriti v info ko bom dejansko držal telefon v rokah, itd.)!!!

http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3gs-32gb-kot-nov-original-vsa-omrezja-jailbreak-garancijagps-slo-meni-ljnm--oglas1272428813

Hvala za odgovore in nasvete!!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vnanje Gorice
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.09.2010 17:11:24
Ta telefon, je zakljen. Na iOS 4.0.1 se ga da odklenit zaenkrat kaj več pa ne.
Raje daj 50 € več, dobiš rabljenega 3gs 32 gb odklenjenega.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 08.09.2010 17:15:26
@Ne, na ios 4.1 se ga ne da odkleniti.... niti na 4.0.2. trenutno je odklep možen samo na 4.0.1 in nižje.

Če je telefon načeloma že odklenjen in jailbreakan, potem ti nimaš skrbi in lahko mirne volje nalagaš gor glasbo, slike, videe, aplikacije itd... Paziti moraš edino, da v iTunes ne stisneš gumba update, oz. če ti update ponudi NE klikneš na "Yes". Nekih blaznih sprememb tako ali tako do prihoda novega (iPhone 5) itak ne bo.... Eni še vedno z veseljem uporabljajo verzije 3.x.x (3.1.3, 3.1.2 itd..)

To je v veliki meri to... Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.09.2010 17:19:40
dodaj tistih 50 eur pa lahko updatas kakor hoces. ker samo enkrat se zaj*** pa lahko cakas par mescou da ti bo telefon spet delal!

moje mnenje!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.09.2010 17:38:35
pejt v Italijo pa dobiš lepo odklenjenega 3gs-a brez, da bi bilo kaj narobe
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 08.09.2010 20:51:14
Torej če ta telefon kupim, ga bom lahko uporabljal normalno, torej nalagal glasbo, slike, videe? Samo moram paziti da ga ne updejtam? Sej, a bojo kšne major spremembe do mogoče ios5?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 08.09.2010 20:55:55
Če ti je denar problem, pač vzameš cenejšo opcijo.

Ja vse boš lahko uporabljal normalno, le updejtati ga ne smeš... dokler se na forumu ne objavi, da je navoljo nov jailbreak in odklep. To je načeloma to.

Če pa se boš veliko igračkal s cydio in raznimi krekanimi (sistemskimi ali ne) app-i, pa boš najbrž moral slej ko prej poseči po restoru... V tem primeru pa še vprašaj prodajalca ali ima shranjne shsh-e za 4.0.1 ali manj.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 08.09.2010 21:04:53
Ok hvala za vse, folk!

Se beremo jutr, hvala za odgovore!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani