Iphone nakup | |||
Prosil bi vas za pomoč in pojasnilo, ker sem na področju Iphonov skrajno neizobražen. Imam namen kupiti tale Iphone v roku 2-4 dni (http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3gs-32gb-kot-nov-original-vsa-omrezja-jailbreak-garancijagps-slo-meni-ljnm--oglas1272428813). Tukaj piše da je odklenjen na vsa omrežja. Poklical sem tudi na to številko in sem vprašal če se ga da normalno posodabljati, brez skrbi da bi se zaklenil. Rekla je da se ne more, ampak da so drugi načini za posodabljanje. Sedaj bi vas prosil za pojasnilo, kakšni so drugi načini posodabljanja software (trenutno ima ta telefon ios4 gor). In me zanima, če bom lahko brez skrbi da bi se zaklenil, gor nalagal slike, videe, glasbo? Ali je moja edina skrb v tem primeru posodabljanje? Prosim svetujte čimveč (česa naj se pazim pri nakupu, ali moram kaj preveriti v info ko bom dejansko držal telefon v rokah, itd.)!!! http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3gs-32gb-kot-nov-original-vsa-omrezja-jailbreak-garancijagps-slo-meni-ljnm--oglas1272428813 Hvala za odgovore in nasvete!! |
|||
![]() |
|||
Raje daj 50 € več, dobiš rabljenega 3gs 32 gb odklenjenega. |
|||
![]() |
|||
Če je telefon načeloma že odklenjen in jailbreakan, potem ti nimaš skrbi in lahko mirne volje nalagaš gor glasbo, slike, videe, aplikacije itd... Paziti moraš edino, da v iTunes ne stisneš gumba update, oz. če ti update ponudi NE klikneš na "Yes". Nekih blaznih sprememb tako ali tako do prihoda novega (iPhone 5) itak ne bo.... Eni še vedno z veseljem uporabljajo verzije 3.x.x (3.1.3, 3.1.2 itd..) To je v veliki meri to... ![]() |
|||
![]() |
|||
moje mnenje! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ja vse boš lahko uporabljal normalno, le updejtati ga ne smeš... dokler se na forumu ne objavi, da je navoljo nov jailbreak in odklep. To je načeloma to. Če pa se boš veliko igračkal s cydio in raznimi krekanimi (sistemskimi ali ne) app-i, pa boš najbrž moral slej ko prej poseči po restoru... V tem primeru pa še vprašaj prodajalca ali ima shranjne shsh-e za 4.0.1 ali manj. |
|||
![]() |
|||
Se beremo jutr, hvala za odgovore! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |