Ali obstaja način s katerim bi lahko predvajal flac na iPodu? Vedno svetujejo konvertiranje v mp3 ali AAC, vendar se tu izgubi na kvaliteti.
| FLAC | |||||||
Ali obstaja način s katerim bi lahko predvajal flac na iPodu? Vedno svetujejo konvertiranje v mp3 ali AAC, vendar se tu izgubi na kvaliteti.
|
|||||||
Apple lossless format? |
|||||||
Mja, sedaj sem pregledal še malo avtonomije baterij in me je minila želja po flac in alac
|
|||||||
Ti povem, 320kbps in 1000kbps v apple lossles na B&W Zeppelinu zgleda v prid 320. Ali pa sem gluh.
|
|||||||
Jaz tudi ne opazim razlike. |
|||||||
Problemček je ker poročajo da se avtonomija spusti iz 30 ur na vsegaskupaj nekaj (3-4) ur. Domnevno. Opažam tudi da se classic kar hitro prazni (trenutno imam vse 320kbps), očitno ga sesuje tudi svetilnost zaslona. |
|||||||
Dokler nimaš kvalitetnega 5.1 ali boljšega zvočnega sistema je razlika med 320kbps in FLAC oz. ostalimi losless formati popolnoma zanemarljiva. Ko pa pridejo ti sistemi v upoštev, pa je razlika zelo očitna (vsak zvočnik, svoje igra ipd.). |
|||||||
No na PC-ju imam dobrih 10GB albumov v flac in sem mislu porabit za na iPod. Se bom sprijaznil z 320kbps.
|
|||||||
Tlele je pa par izjav ob katere sem se spotaknil.
Razlika v mp3 320kbps in flac-u je ZELO ocitna pa ze na zvocnem sistemu za 50€(2.1)... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |