Ali obstaja način s katerim bi lahko predvajal flac na iPodu? Vedno svetujejo konvertiranje v mp3 ali AAC, vendar se tu izgubi na kvaliteti.

| FLAC | |||||||

Ali obstaja način s katerim bi lahko predvajal flac na iPodu? Vedno svetujejo konvertiranje v mp3 ali AAC, vendar se tu izgubi na kvaliteti. 

| 
	|||||||

Apple lossless format?  | 
	|||||||

Mja, sedaj sem pregledal še malo avtonomije baterij in me je minila želja po flac in alac   

| 
	|||||||

Ti povem, 320kbps in 1000kbps v apple lossles na B&W Zeppelinu zgleda v prid 320. Ali pa sem gluh. 

| 
	|||||||

Jaz tudi ne opazim razlike.  | 
	|||||||

Problemček je ker poročajo da se avtonomija spusti iz 30 ur na vsegaskupaj nekaj (3-4) ur. Domnevno. Opažam tudi da se classic kar hitro prazni (trenutno imam vse 320kbps), očitno ga sesuje tudi svetilnost zaslona.  | 
	|||||||

Dokler nimaš kvalitetnega 5.1 ali boljšega zvočnega sistema je razlika med 320kbps in FLAC oz. ostalimi losless formati popolnoma zanemarljiva. Ko pa pridejo ti sistemi v upoštev, pa je razlika zelo očitna (vsak zvočnik, svoje igra ipd.).  | 
	|||||||

No na PC-ju imam dobrih 10GB albumov v flac in sem mislu porabit za na iPod. Se bom sprijaznil z 320kbps.   

| 
	|||||||

Tlele je pa par izjav ob katere sem se spotaknil.

Razlika v mp3 320kbps in flac-u je ZELO ocitna pa ze na zvocnem sistemu za 50€(2.1)...  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |