Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
začetnik mac os x
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 07.08.2010 14:37:03
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz pa nebi rekel da so ravno napredni. Sem imel par let nazaj belega macbooka, in mislim da je imela itegrirana grafična samo 130MB pomnilnika. Vem da so imeli takrat že vsi prenosniki ki so stali 1000 evrov grafično ki je bila vsaj še enkrat boljša pa vendar je meni gor os x delal ko šu, tudi nekatere vizualno dokaj zahtevne igra in applikacije. Tako da jaz bi rekel da me je rešil predvsem leopard, in se mi zdi da to res ni bil nek hardverhi vrhunec.

Res pa je da so trenutni imaci in pa MBP-ji super računalniki, ki te zelo težko razočara.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 07.08.2010 21:38:26
prenašam tole: izbrisano
upam da je pravo

MODERATOR: Ne objavljat povezav do piratskega software-a.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 10.08.2010 13:22:16
No fantje sedaj sem naložil maca na moj hp compaq, deluje zelo zelo hitro, deluje zvok, tipkovnica, miška, grafična, najnujnejše pa ne, brezžične kartice nemorem in nemorem pognati, snel sem že ene gonilnike pa nevem kako se jih inštalra, neki odpira potem pa konec, nevm kam jih odpakira, mogoče ve kdo za kakšno spletno stran, računalnik je:

hp compaq presaro cq-71 320em
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 10.08.2010 13:29:40
Sicer še nikoli nisem nalagal hackint0sha na PC. Ampak sem malo gledal zadeve (ker sem si ga mislil nalagat na netbooka) in sem takrat videl, da veliko mrežnih kartic sploh ni podprtih (beri: ne obstajajo gonilniki). Tako da se najprej prepričaj, da za tvojo mrežno sploh obstajajo gonilniki... ko boš pa 100% prepričan in boš našel prave gonilnike, ti bomo pa lahko pomagali pri instalaciji.

Če pa gonilniki za tvojo mrežno ne obstajajo, si pa lahko preko ebaya kupiš kompatibilno mrežno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 10.08.2010 13:57:58
kdor hoce mac na netbooku naj kupi lenovo ideapad. tam zadeva preverjeno deluje. tudi wifi.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 11.08.2010 07:31:18
-no fantje pa sem izbrisal mac in nanovo naložil windows 7 ultimate x64, to sem naredil samo zato ker lahko s programom everest pregledam vse kar imam v računalniku, če bi kdo slučajno našel kakšen driver za mojo wlan kartico naj prosim prosim nalima link:

Kartica je: Atheros AR9285 802,11b/g wifi adapter
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 11.08.2010 07:38:45
windows7fan je napisal/a:
-no fantje pa sem izbrisal mac in nanovo naložil windows 7 ultimate x64, to sem naredil samo zato ker lahko s programom everest pregledam vse kar imam v računalniku, če bi kdo slučajno našel kakšen driver za mojo wlan kartico naj prosim prosim nalima link:

Kartica je: Atheros AR9285 802,11b/g wifi adapter

OK, a si ritardiran ali kaj; 06.08.2010 13:32:55 (prva stran te teme) sem ti napisal kje bo težava, ki je verjetno ne boš odpravil.
OSX ne podpira (ker ni potrebe) vseh WiFi kartic ... a boš sedaj dojel?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 11.08.2010 07:48:33
token je napisal/a:
faganel je napisal/a:
Stvar ni le v OS-u ... tudi strojno so Mac-i napredni, oz. dodelani kot je potrebno.

L O L O L O L O L O L O L O L O L

back to the medieval age

Veš kaj mi pa je všeč pri tebi ... da si napopal svojo sliko.
Prvi test, ki ga lahko opraviš (in pri marsikomu se zalomi) je, da "poklopiš" svoj laptop in ga z kazalcem ene roke probaš odpret ... jaz svojega MBP-ja lahko, Lenovota pa ne (se mi cel laptop privzigne, pa je "koštal" +1500€! približno toliko kot MBP).
Druga stvar; MBP mi v treh dneh pokuri par % baterije (ko je le zaprt monitor), Lenovo mi je čez noč (ravno danes sem spet to občutil) pokuri vso baterijo!!! Pri Lenovotu je šibal le Outlook, na MBP-ju Mail, iCal, Evernote ... oba sta stara približno isto (Lenovo je 2 meseca starejši ... če smo pošteni).
.
.
.

Ah, ne da se mi več naštevat. Verjemi, da sem preizkusil tudi druge zadeve (iPhone 3G vs. Nokia N97, MacMini vc. PC ...) in me žal alternative niso prepričale.
Edina zadeva v + pri Window$ih je, da imaš veliko več izbire piratov in seveda posledično virusov....

Žal, me tvoj LOLOLOL ne prepriča. Raje ostanem na Apple zadevah kot, da se vrnem na ZX SPECTRUM ali COMMODORE 64.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 11.08.2010 08:23:48
wow Laughing res si opravil proper acid test. zdej sem res preprican da je apple napreden :cmd:
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 11.08.2010 14:50:52
Ja k ne?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 11.08.2010 17:27:40
ja?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani