začetnik mac os x | |||||||
Res pa je da so trenutni imaci in pa MBP-ji super računalniki, ki te zelo težko razočara. |
|||||||
![]() |
|||||||
upam da je pravo MODERATOR: Ne objavljat povezav do piratskega software-a. |
|||||||
![]() |
|||||||
hp compaq presaro cq-71 320em |
|||||||
![]() |
|||||||
Če pa gonilniki za tvojo mrežno ne obstajajo, si pa lahko preko ebaya kupiš kompatibilno mrežno. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Kartica je: Atheros AR9285 802,11b/g wifi adapter |
|||||||
![]() |
|||||||
OK, a si ritardiran ali kaj; 06.08.2010 13:32:55 (prva stran te teme) sem ti napisal kje bo težava, ki je verjetno ne boš odpravil. OSX ne podpira (ker ni potrebe) vseh WiFi kartic ... a boš sedaj dojel? |
|||||||
![]() |
|||||||
Veš kaj mi pa je všeč pri tebi ... da si napopal svojo sliko. Prvi test, ki ga lahko opraviš (in pri marsikomu se zalomi) je, da "poklopiš" svoj laptop in ga z kazalcem ene roke probaš odpret ... jaz svojega MBP-ja lahko, Lenovota pa ne (se mi cel laptop privzigne, pa je "koštal" +1500€! približno toliko kot MBP). Druga stvar; MBP mi v treh dneh pokuri par % baterije (ko je le zaprt monitor), Lenovo mi je čez noč (ravno danes sem spet to občutil) pokuri vso baterijo!!! Pri Lenovotu je šibal le Outlook, na MBP-ju Mail, iCal, Evernote ... oba sta stara približno isto (Lenovo je 2 meseca starejši ... če smo pošteni). . . . Ah, ne da se mi več naštevat. Verjemi, da sem preizkusil tudi druge zadeve (iPhone 3G vs. Nokia N97, MacMini vc. PC ...) in me žal alternative niso prepričale. Edina zadeva v + pri Window$ih je, da imaš veliko več izbire piratov in seveda posledično virusov.... Žal, me tvoj LOLOLOL ne prepriča. Raje ostanem na Apple zadevah kot, da se vrnem na ZX SPECTRUM ali COMMODORE 64. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |